ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ

Παρασκευή, Κυριακή 21.30, Σάββατο 19.005 - 10 ευρώ

Της Γεωργίας Πιερρουτσάκου. Σκηνοθεσία: Γεωργία Πιερρουτσάκου, Λάζαρος Βαρτάνης. Παίζουν: Στέφανος Παπατρέχας, Γεωργία Πιερρουτσάκου. Σκηνικά - Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη. Φωτισμοί: Ευγενία Μακαντάση. Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας

ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ
λίγα λόγια για το έργο...

Εκείνη μπαίνει στο μπαράκι. Εκείνος την προσέχει αμέσως. Το βλέμμα της καρφώνεται επάνω του. Το παιχνίδι έχει μόλις αρχίσει. Τα πιόνια έχουν στηθεί. Ο χρόνος μετράει κιόλας αντίστροφα. Κι ύστερα Πρώτος έρωτας. Εκείνος κι Εκείνη μαζί. Επιδίδονται στο κυνήγι της ευτυχίας. Ανταγωνίζονται ποιος αγαπάει περισσότερο! Κι ο χρόνος να κυλάει. Κι ύστερα Μία λάθος κίνηση. Κι ύστερα Εκείνος κι Εκείνη. Μόνοι πια. Να μη θυμούνται. Να μη θέλουν να θυμούνται. Αλλά να ξέρουν κι οι δυο πως μια παρτίδα έχει μείνει μισοτελειωμένη. Ή μήπως έληξε; Ισοπαλία; «Κι αυτή δεν έχει τέλος η παρτίδα».

  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ

Κερδίστε δυο υπέροχες πετσέτες από την ολοκαίνουρια κολεξιόν Sun of a Beach