ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

CAVEMAN

Παρασκευή, Σάββατο 21.15, Κυριακή 20.0012 - 15 ευρώ

Του Ρομπ Μπέκερ. Μετάφραση: Ερατώ Τάττη. Σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη. Ερμηνεία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Σκηνικά - Κοστούμια: Ειρήνη Παγώνη. Μουσική: Πάνος Φορτούνας

ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ
Αγορά εισιτηρίου
λίγα λόγια για το έργο...

O συγγραφέας του έργου, μέσω του Caveman αρχίζει με τη λεπτομερή αποκάλυψη της γυναικείας ψυχής. Μετά προσπαθεί να τη συγκρίνει με αυτή του άνδρα μέσω της αναδρομής στην ιστορία, από την εποχή του ανθρώπου των σπηλαίων. Οι άνδρες πάντα, σαν κυνηγοί, εστιάζονται σε ένα μόνο στόχο χωρίς καμία διάσπαση από έξω. Αυτό εξηγεί π.χ την εμμονή του άνδρα με την τηλεόραση του. «Ενας άνδρας όχι απλά βλέπει τηλεόραση, άλλα γίνεται ένα με αυτήν». Το zapping πηγάζει από την εποχή που οι άντρες ήταν κυνηγοί και αυτό τους κάνει να βλέπουν τα κανάλια σα θήραμα. Οι γυναίκες από την άλλη πλευρά, μαζεύουν πληροφορίες από όλα τα κανάλια έχουν δηλαδή τη νοοτροπία του συλλέκτη από την προϊστορική περίοδο. Είναι τόσο απλό!

Σχετικά άρθρα
Ο Άγιος Βαλεντίνος αγαπάει και το θέατρο...
Δώσε την κριτική σου

έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης

αυτόματη μετατροπή από greeklish σε ελληνικά μέσω του innoetics.com

 
 

Κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση Αντιγόνη του Ζαν Ανούιγ από την Comedie-Francaise στο Μέγαρο ...

 
  • Δημοφιλέστερα
  • Πρόσφατα