Οι παραστάσεις που θα επαναληφθούν και του χρόνου από τα «Αθηναϊκά Θέατρα»

to-psema
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Τέσσερα επιτυχημένα έργα της φετινής σεζόν θα επανακάμψουν στις σκηνές της εταιρείας την περίοδο 2017-2018.

Με τις θεατρικές σκηνές να καταστρώνουν ήδη τα σχέδιά τους για τη νέα σεζόν, μάθαμε ποιες επαναλήψεις επιτυχημένων παραστάσεων θα δούμε ξανά από τα «Αθηναϊκά Θέατρα» και του χρόνου.

Αναλυτικότερα:

«Το ψέμα»: Η κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα, Florian Zeller για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα θα επανακάμψει σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, με τον ίδιο να αναλαμβάνει και ρόλο πρωταγωνιστή μαζί με τους Σμαράγδα Καρύδη, Μυρτώ Αλικάκη και Κωνσταντίνο Κάππα. (Μικρό Παλλάς)

«Αύγουστος»: Το πολυβραβευμένο έργο του Tracy Letts σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τους Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Βίκυ Βολιώτη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Κατσιαδάκη, Νίκος Αλεξίου, Θύμιος Κούκιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Σίσσυ Τουμάση και Μάριον Αρζόγλου, αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν, τόσο καλλιτεχνικά, όσο και εμπορικά. Η επιστροφή του στη σκηνή ήταν μάλλον δεδομένη. (Θέατρο Δημήτρης Χορν)

«Βάφτα μαύρα»: Η ολοκαίνουργια, σπαρταριστή κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που αφορά και πάλι τα έγκατα της ελληνικής οικογένειας, θα ανέβει ξανά με τους Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρη Γρηγορόπουλο, Ευθύμη Ζησάκη, Σπύρο Κυριάκο, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννη Τσιμιτσέλη και Μαρία Φιλίππου επί σκηνής. (Θέατρο Λαμπέτη)

«Ήταν όλοι τους παιδιά μου»: Ο Γιάννης Μόσχος σκηνοθετεί τον Δημήτρη Καταλειφό στο αριστούργημα του σπουδαίου Αμερικάνου δημιουργού, Άρθουρ Μίλλερ που παρουσιάζει τον αντίκτυπο της ανάμειξης των ΗΠΑ στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο σε μια τυπική αμερικανική οικογένεια με επίκεντρο τις κοινωνικές ευθύνες ενός βιομηχάνου που είχε κερδοσκοπήσει πουλώντας ελαττωματικά ανταλλακτικά αεροσκαφών στην αμερικανική πολεμική αεροπορία. Το έργο θα επανακάμψει στη σκηνή για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. (Θέατρο Εμπορικόν)