Ο Στράτος Τζώρτζογλου επιστρέφει στη σκηνή με τον «Συλλέκτη»

stratos-tzortzoglou
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Θα πρωταγωνιστήσει στο έργο του John Fowles που θα παρουσιαστεί τον Νοέμβριο στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας Β' Σκηνή.

Μετά το «Ρομπέρτο Τσούκο» του Μπερνάρ Μαρία Κολτές που παρουσιάστηκε τη σεζόν 2016-2017 σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, ο Στράτος Τζώρτζογλου επιστρέφει με τη νέα θεατρική περίοδο στο σανίδι. Θα πρωταγωνιστήσει στο έργο του John Fowles «Ο Συλλέκτης» σε σκηνοθεσία Χρήστου Καρασαββίδη, που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας Β' Σκηνή.

Ο γνωστός ηθοποιός θα αναλάβει το ρόλο ενός νεαρού άνδρα ταπεινής καταγωγής που έμεινε ορφανός σε μικρή ηλικία, μεγάλωσε με τη θεία του και την ανάπηρη κόρη της και δεν κατάφερε ποτέ να ενταχθεί στην κοινωνία. Μοναδική του πραγματική ευχαρίστηση είναι η συλλογή πεταλούδων και το να χαζεύει τη νεαρή πανέμορφη σπουδάστρια Καλών Τεχνών, Μιράντα, από μακρία. Όταν κερδίσει το Προπό θα αγοράσει ένα απομακρυσμένο σπίτι, θα διαμορφώσει το κελάρι του με πολλή προσοχή και θα απαγάγει την Μιράντα για να την έχει δική του.

Στο ρόλο της Μιράντας θα δούμε την Πολυξένη Μυλωνά. Την μετάφραση και την απόδοση του έργου υπογράφει η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Βασίλη Κωνσταντουλάκη.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ