Πρώτες φωτογραφίες από το «Περιμένοντας τον Γκοντό» στο Skrow

godot1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Το έργο του Σάμιουελ Μπέκετ σε σκηνική επιμέλεια Νέλλης Καρρά.

Πώς είναι να δοκιμάζεις τα πάντα και να αποτυγχάνεις διαρκώς;

Πώς είναι να προσπαθείς διαρκώς να πας ενάντια στο φόβο, την τρέλα και το θάνατο;

Πώς είναι να είσαι διαρκώς υποχρεωμένος να υπάρχεις;

Τα πρόσωπα διαρκώς αναμένουν. Διαρκώς οι προσδοκίες τους διαψεύδονται. Η ανθρώπινη φύση δε μπορεί εύκολα να αποδεχτεί την απουσία νοήματος στη ζωή. Οι χαρακτήρες προσπαθούν να κάνουν το χρόνο να κυλήσει αλλά η στασιμότητα παραμένει πεισματικά υπαρκτή. Συνηθισμένοι να βιώνουμε την εξέλιξη και την αλλαγή στην πορεία ενός έργου μένουμε κατάπληκτοι μπροστά στην αναμονή και την αέναη στασιμότητα των προσώπων.

Η Νέλλη Καρρά μεταφέρει στη σκηνή του Skrow Theater το έργο του Σάμιουελ Μπέκετ, «Περιμένοντας τον Γκοντό» με την υποστήριξη της δραματικής σχολής «Αρχή».

Επιμέλεια σκηνοθεσίας: Νέλλη Καρρά. Επιμέλεια σκηνογραφίας: Θωμάς Οικονομάκος. Σχεδιασμός φωτισμών: Θωμάς Οικονομάκος. Ερμηνεύουν: Μαριλένα Γερμανού, Μαρίζα Θεοφυλακτοπούλου, Κατερίνα Καλουμένου, Δήμητρα Κολοκυθά κι ο μικρός Κωνσταντίνος Ροΐδης.

Info
Skrow Theater: Αρχελάου 5, Παγκράτι, 210 7235 842 (ώρες 11:00 π.μ. - 14:00 μ.μ. και 17:00 μ.μ. - 20:30 μ.μ.). Από 25 Οκτωβρίου 2017 έως  25 Ιανουαρίου 2018. Κάθε Τετάρτη στις 21:30. Εισιτήριο: 10 € γενική είσοδος, 7 € μειωμένο, 5€  ανέργων/ατέλεια.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ