«Το Χελιδόνι» με Σοφία Σεϊρλή και Βασίλη Μαυρογεωργίου πετάει στο Μικρό Γκλόρια

xelidoni1
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το θεατρικό έργο του Γκιλιέμ Κλούα, σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα.

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Καταλανούς συγγραφείς, ο Γκιλιέμ Κλούα γράφει με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση της 12ης Ιουνίου 2016 στο gay bar του Ορλάντο, ένα υπέροχο, βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό έργο, ύμνο στην αγάπη και τη ζωή. Τίτλος του, «Το Χελιδόνι». 

Η πραγματική σημασία αυτής της επίθεσης, τα κίνητρα του τρομοκράτη και η σκιά των θυμάτων του προκαλούν αντιπαράθεση ανάμεσα στην Αμέλια και τον Ραμόν, που θα τους οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας γύρω από αυτά τα τρομερά γεγονότα. Αυτή η αλήθεια θα τους αναγκάσει να στοχαστούν γύρω από την ταυτότητά τους, την αποδοχή της απώλειας και την ευθραυστότητα της αγάπης, κάνοντάς τους να ξεγυμνώνουν τις ψυχές τους και να ενώσουν με έναν τρόπο τις τύχες τους για πάντα.

Το έργο του Κλουά μεταφέρει στη σκηνή του Μικρού Γκλόρια η Ελένη Γκασούκα με τους Σοφία Σεϊρλή και Βασίλη Μαυρογεωργίου επί σκηνής.

Μετάφραση από τα ισπανικά: Μαρια Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθεσία: Ελένη Γκασούκα
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Σκηνικά/Κοστούμια: Μαίρη Τσαγκάρη
Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ερμηνεύουν: Σοφία Σεϊρλή, Βασίλης Μαυρογεωργίου

Info
Θέατρο Γκλόρια Μικρό: Ιπποκράτους 7, Αθήνα. Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 έως Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018. Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00. Εισιτήριο: Κανονικό 15 ευρώ, Μειωμένο 12 ευρώ, Aτέλεια 5 ευρώ Τηλέφωνο ταμείου: 2103642334 | Καθημερινά 10:30-13:00 & 17:30-21:30.