Βρέφη και παιδιά «Στη Χώρα του Γιατί!»

sti-xwra-tou-giati
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Μια παράσταση αυτοσχεδιασμού με χορό και μουσική.

Η Έκπληξη μετακομίζει για τέσσερις μόνο Κυριακές μέσα στον Κινητήρα με το αυτοσχεδιαστικό έργο «Στη Χώρα του Γιατί!». Ένα μαγικό ταξίδι για μικρούς θεατές -βρέφη από 10 μηνών και παιδιά έως 7 ετών- και τους συνοδούς τους σε μια χώρα, όπου η περιέργεια και οι αισθήσεις ξυπνούν και παρασύρονται από τη μουσική και τοΝ χορό.

Οι χτύποι της καρδιάς και ο εσωτερικός ρυθμός, οι κινήσεις και οι εικόνες θα κεντρίσουν τα «γιατί»των παιδιών και τα «γιατί όχι» των μεγάλων, ώστε να δημιουργήσουν όλοι μαζί μια μοναδική και περιπετειώδη ιστορία. Μια παράσταση αυτοσχεδιασμού με οδηγούς τρεις χορεύτριες και δυο μουσικούς για θεατές που θέλουν να σηκωθούν, να κινηθούν, να πλησιάσουν τη δράση, να διαλέξουν τι θα παρακολουθήσουν και να επηρεάσουν την εξέλιξη του έργου. Γιατί κάθε φορά θα γεννιέται μια διαφορετική ιστορία, μια έκπληξη για όλους.

Συντονίζει η χορεύτρια και δασκάλα χορού, απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, Σάνια Στριμπάκου. Χορεύτριες: Κατερίνα Γεβετζή, Ανθή Θεοφιλίδη, Ευγενία Σιγαλού, Λία Χαμηλοθώρη (τρεις ανά παράσταση). Μουσικοί: Joe Tornabene (φλάουτο), Σόλης Μπάρκη (κρουστά)

Info
Κινητήρας: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, 210 9248328. 17 & 24 Δεκεμβρίου 2017, 7 & 14 Ιανουαρίου 2018 στις 17:30. Τιμές εισιτηρίων: 8€ ενήλικες, 5€ βρέφη και παιδιά, 20€ οικογενειακό (δυο ενήλικες, δυο παιδιά)