«Το αίνιγμα» του Νικόλα Πανταζή στο ΒΑΦΕΙΟ – Λάκης Καραλής

ainigma2
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το έργο του Νικόλα Πανταζή παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Κώστα Δελακούρα.

Ο Έκτορας και ο Πάρης, δυο αγόρια στοιχειωμένα από τα «παραμύθια» του μπαμπά, επιστρέφουν στο σπίτι που μεγάλωσαν. Δύο ενήλικες που δεν κατάφεραν να μεγαλώσουν, επιστρέφουν στο παιδικό τους κόσμο για να ψάξουν τη λύση του δικού τους αινίγματος. Ο μπαμπάς ήταν ο καλός παραμυθάς ή ο δράκος του παραμυθιού; Το αίνιγμά τους: «Ποιος είναι αυτός που δε σκοτώνει, αλλά 12 σκοτώνει;» Ίσως, το «Αίνιγμα» λυτρώσει τους δύο ήρωες, ίσως η λύση του τους σπρώξει ακόμα πιο βαθιά στο σκοτάδι. Όλοι έχουμε ένα αίνιγμα που ψάχνουμε να βρούμε τη λύση, ο Έκτορας και ο Πάρης δεν είναι οι μόνοι.

Αυτή είναι η υπόθεση του έργου του Νικόλα Πανταζή, που θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Κώστα Δελακούρα, από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στο θέατρο ΒΑΦΕΙΟ – Λάκης Καραλής. Γραμμένο το 2017, μιλάει για δύο διαφορετικούς κόσμους που έρχονται αντιμέτωποι σε ένα σύγχρονο, μυστηριώδες παραμύθι.

Μουσική: Σέργιος Τελλής Φωτογραφίες: Σίμμος Γιαννακός Φωτισμοί: Σάββας Σουρμελίδης.

Ερμηνεύουν: Νικόλας Πανταζής (Πάρης), Δημήτρης Αντωνιάδης (Έκτορας).

Info
Θέατρο ΒΑΦΕΙΟ – Λάκης Καραλής: Αγίου Όρους & Κωνσταντινουπόλεως 115, Στάση Μετρό Κεραμεικός. Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-3425637. Πρεμιέρα: Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, κάθε Τετάρτη στις 9:00 μμ. Εισιτήρια: 10 ευρώ, 5 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, ατέλειες).

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ