«Η πράσινη γάτα» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στα Σφαγεία Θεσσαλόνικης

prasini-gata1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το έργο της Ελίζε Βιλκ σε σκηνοθεσια Γιάννη Παρασκευόπουλου.

Μετά την πρεμιέρα της στις 26 Ιανουαρίου στην Κοζάνη, «Η πράσινη γάτα» του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης σε σκηνοθεσία Γιάννη Παρασκευόπουλου και μετάφραση Βαγγέλη Δουκουτσέλη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη. Θα παρουσιαστεί από Τρίτη 13 έως Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ, στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία (Labattoir).

Το έργο της Ελίζε Βιλκ αφηγείται την ιστορία έξι εφήβων που σ’ ένα Σαββατόβραδο αλλάζει η ζωή τους. Ένα μοιραίο ατύχημα και η αναζήτηση της αλήθειας γύρω από το περιστατικό δίνουν ώθηση στην πλοκή και ξετυλίγουν το νήμα που θα οδηγήσει στην αλήθεια. Το έργο μιλά για την ευαίσθητη ηλικία της εφηβείας, για το τυχαίο, για τη φιλία και τη δύναμη της φαντασίας, αυτό το μοναδικό όπλο μας για να ξεφύγουμε από τον γκρίζο, αλλόκοτο κόσμο μας.

Μετάφραση: Βαγγέλης Δουκουτσέλης Σκηνοθεσία: Γιάννης Παρασκευόπουλος Μουσική: Μάνος Μυλωνάκης Σκηνικά-Φωτισμός: Richard Anthony Κοστούμια: Ντέμης Αρανιάδης Επιμέλεια κίνησης: Τάσος Παπαδόπουλος Βίντεο: Κωνσταντίνος Κωστούδας Φωτογραφία αφίσας-δοκιμών: Αρτέμης Χαραλαμπίδης Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία-Νεφέλη Παρασκευοπούλου.

Ερμηνεύουν: Ιωάννα Δεμερτζίδου, Γιάννης Καράμπαμπας, Αλκιβιάδης Μπακογιάννης, Χρυσή Μπαχτσεβάνη, Μίλτος Τσιάντος, Μαρία Χριστοφίδου.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ