Το «Σεξ Λεξικόν» παίρνει παράταση και γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο

sex-lexicon3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Προσφέροντας ένα μοναδικό δώρο για την Ημέρα των Ερωτευμένων στο κοινό του.

Η ευαίσθητη, ρομαντική, ξεκαρδιστική κωμωδία για την πρώτη φορά, το έργο «Σεξ Λεξικόν: Η Επιστήμη του Έρωτα» του Σπύρου Μιχαλόπουλου, σε σκηνοθεσία Αγγελίτας Τσούγκου, προσθέτει λίγα Δευτερότριτα ακόμη και γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα μοναδικό δώρο. Ειδικά για τις 12 και 13 Φεβρουαρίου, στην τιμή του ενός εισιτηρίου, το δεύτερο είναι εντελώς δωρεάν. 

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται στην Αθήνα του 1978, όπου δύο ερωτευμένοι και άπειροι έφηβοι επιχειρούν να κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Σε μία εποχή που αλλάζει, καλούνται να ξεπεράσουν τη συστολή τους, οικογενειακά και κοινωνικά βιώματα, στερεότυπα και παγιωμένες αντιλήψεις. Οδηγός για τον Τάκη και την Κάτια σε αυτό το μεγάλο βήμα είναι ένα βοήθημα επιστημονικής φύσεως, το περιβόητο «Σεξ Λεξικόν» της εποχής: σεξ, γάμος, αγάπη, αυτοϊκανοποίηση, αφροδισιακά νοσήματα, σεξ-διαστροφές, εκπαρθένευσις, εκσπερμάτισις, ερωτογόνες ζώνες, ηθική, λεσβιασμός, μαζοχισμός, μονογαμία, ομοφυλοφιλία, οργασμός, σεξουαλική πείνα, πορνογραφία, σεξ-απήλ, στύσις, συνουσία και πολλά άλλα.

Ερμηνεύουν οι: Μαρία Χάνου, Χρήστος Κοντογεώργης.

Κείμενο: Σπύρος Δ. Μιχαλόπουλος Σκηνοθεσία: Αγγελίτα Τσούγκου Επιμέλεια Κίνησης: Ερμίρα Γκόρο Σκηνικά - Κοστούμια: Νίκη Ψυχογιού Σχεδιασμός Φωτισμού: Χριστίνα Θανάσουλα Βοηθός Σκηνοθέτη: Μερόπη Παπαστεργίου Φωτογραφίες: Χάρης Γερμανίδης.

Info
Θέατρο 104: Ευμολπιδών 41, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)
Τηλ. 210 3455020.
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15, έως 27 Μαρτίου. Είσοδος : 10 € (γενική είσοδος), 5 € (για ανέργους).