Ακρόαση ηθοποιών-τραγουδιστών για το μιούζικαλ Once στην ΕΛΣ

liriki-skini
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το έργο θα παρουσιαστεί στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2018-2019.

Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής προκηρύσσει ακρόαση για τις ανάγκες της παραγωγής του μιούζικαλ των Enda Walsh, Glen Hansard & Markéta Irglová Once που θα παρουσιαστεί στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2018-2019.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηθοποιοί – τραγουδιστές με εξαιρετικές φωνητικές και χορευτικές ικανότητες. Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι σε θέση να παίζουν σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω όργανα: βιολί, βιολοντσέλο, κιθάρα, μαντολίνο, ακορντεόν, ηλεκτρικό μπάσο, ντραμς. Υπογραμμίζεται πως όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν υψηλό επίπεδο σε όλα τα ζητούμενα ταυτόχρονα: τραγούδι, χορό, υποκριτική, εκτέλεση μουσικού οργάνου, καθώς βασική ιδιαιτερότητα του έργου είναι η εκτέλεση του μέρους της ορχήστρας από τους επί σκηνής ερμηνευτές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση συμμετοχής από το www.nationalopera.gr. 

Τα αποσπάσματα από το έργο τα οποία θα πρέπει να μπορούν να ερμηνεύσουν στην ακρόαση οι υποψήφιοι θα τους αποσταλούν με την κατάθεση της αίτησής τους στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο δοκιμών της ΕΛΣ στον Ταύρο (Αρχιμήδους 16 Ταύρος, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Καλλιθέα) την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 και ώρες 10:00 – 18:00.