Στην Πάτρα παίρνουν «Δάνειο»

to-daneio
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η επιτυχημένη παράσταση των Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και Παντελή Δεντάκη θα παρουσιαστεί για δύο βραδιές στο Royal Theater Patras.

Μετά από δύο χρόνια μεγάλης επιτυχίας στην Αθήνα, η κωμωδία του Τζόρντι Γκαλθεράν «Το δάνειο» σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και Παντέλη Δεντάκη παρουσιάζεται στην Πάτρα, την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Μαρτίου, στο Royal Theater Patras

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Μιχάλης Οικονόμου πρωταγωνιστούν και πάλι στο έργο του Καταλανού συγγραφέα, υποδυόμενοι, αντιστοίχως, τον Αντόνιο, που ζητά να πάρει δάνειο, αλλά η μόνη εγγύηση που διαθέτει είναι ο λόγος της τιμής του και τον διευθυντή της τράπεζας, ο οποίος αρνείται πεισματικά να του το χορηγήσει.

Μετάφραση: Els de Paros Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Παντελής Δεντάκης Μουσική: Φοίβος Δεληβοριάς Σκηνικά-Κοστούμια: Μαγδαληνή Αυγερινού Σχεδιασμός φωτισμών: Σάκης Μπριμπίλης Βοηθοί σκηνοθέτη: Κατερίνα Λυπηρίδου, Κατερίνα Παναγιωτάκη.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.