«Άμλετ Οργή» από τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο στο Θέατρο Αργώ

amlet-orgi1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Το εμβληματικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, «Άμλετ», παρουσιάζεται στη σκηνή με έναν ηθοποιό αλλά με όλα τα πρόσωπα του έργου.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αναμετριέται με όλα τα πρόσωπα του σαιξπηρικού δράματος παρουσιάζοντάς τα ταυτόχρονα και ως διαφορετικές πλευρές του Άμλετ, σε μια παράσταση-κατάδυση στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Ακροβατώντας ανάμεσα σε πολυεπίπεδες συγκρούσεις και ψυχολογικές μεταπτώσεις, ο Άμλετ κατακλύζεται από οργή στην προσπάθειά του να εκδικηθεί το θάνατο του πατέρα του και να αποκατασταθεί η νομιμότητα σε ένα βασίλειο που σαπίζει.

Το εμβληματικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, «Άμλετ», παρουσιάζεται στη σκηνή με έναν ηθοποιό αλλά με όλα τα πρόσωπα του έργου, σε διασκευή, σκηνοθεσία και ερμηνεία Γεωργακόπουλου, από 12 Μαρτίου στο Small Argo full of Art.

Διασκευή / Σκηνοθεσία / Ερμηνεία: Λάζαρος Γεωργακόπουλος
Επιμέλεια Σκηνικού χώρου / Κοστούμια: Μαρία Πανουργιά
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιάννης Δρακουλαράκος
Μουσικές Επιλογές: Δημήτρης Χασιούρας
Βοηθός Σκηνοθέτη / Συμμετοχή: Ανδρέας Πάλλης
Φωτογραφίες / Video trailer: Γιάννης Βολιώτης – VolitionPictures
Curator: Χρύσα Καψούλη

Δείτε το βίντεο της παράστασης.

Info
A Small Argo full of Art, Θέατρο Αργώ, Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο. Από 12 Μαρτίου. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά Τιμές εισιτηρίων: €12, €10 (φοιτητικό), €5 (ατέλειες και ανέργων) Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου: Πληροφορίες: 210 5201684 (ταμείο θεάτρου).

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.