Η Μάνια Παπαδημητρίου στο «Bρυσάκι»

i-mania-papadimitriou-sto-brusaki

ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Ο θεατρικός πυρετός καλά κρατεί στο χώρο τέχνης και δράσης «Βρυσάκι», με ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες παραστάσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των θεατρόφιλων και το Νοέμβριο.

Η παράσταση «Οιδίποδας, ένα σχόλιο για την εξουσία» πραγματεύεται την ιστορία του Οιδίποδα, τον μελετά ως σύμβολο εξουσίας και καταγράφει λεπτομερώς την πτώση του. Από 12/11 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. (είσοδος: 10 ευρώ.)

Στις 17/11 κάνει πρεμιέρα η θεατρική εκδοχή της «Ασκητικής» του Νίκου Καζαντζάκη. Ένα αποκαλυπτικό δοκίμιο, για τη μάχη του ανθρώπου με τις δυνάμεις της υλικής, πνευματικής και ηθικής φθοράς, ανεβαίνει στη σκηνή του χώρου «Βρυσάκι» σε σκηνοθεσία και ερμηνεία Βασίλη Βασιλάκη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00. (Είσοδος :10 ευρώ.)

Η εκπνοή του Νοεμβρίου βρίσκει τη Μάνια Παπαδημητρίου στη σκηνή, στην παράσταση με τίτλο «Ας θυμηθούμε χωρίς νοσταλγία». Η ηθοποιός και σκηνοθέτης μας προσκαλεί σε μία ανασκόπηση του παρελθόντος και σύγκρισή του με το παρόν. Όταν όλα αλλάζουν, ποιος είναι ο τρόπος να αντέξουμε την πραγματικότητα; Μαζί της στο πιάνο και το τραγούδι ο Άρης Γραικούσης . Την Παρασκευή 30/11 στις 21:00. (Είσοδος : 5 ευρώ.)

Πληροφορίες: Χώρος Τέχνης και Δράσης «Βρυσάκι» (Βρυσακίου 17, Πλάκα). Τηλ. επικοινωνίας/ κρατήσεων: 210 3210179.