Ακρόαση για την «Ιεροτελεστία της Άνοιξης» του Κωνσταντίνου Ρήγου

ierotelestia-tis-anoixis
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Summer Nostos Festival 2018.

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ., στα στούντιο μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ, Λεωφόρος Συγγρού 364, Τ.Κ. 176 74), θα πραγματοποιηθεί ακρόαση, ενώπιον του χορογράφου και Διευθυντή του Μπαλέτου της ΕΛΣ, Κωνσταντίνου Ρήγου, για την πρόσληψη τριών χορευτριών με εμπειρία σε τεχνικές σύγχρονου χορού για τη στελέχωση της παράστασης «Ιεροτελεστία της Άνοιξης».

Οι χορεύτριες που θα επιλεγούν θα συμμετάσχουν στην παράσταση του Ρήγου που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival, μία διοργάνωση και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που πραγματοποιείται στο ΚΠΙΣΝ από τις 17 έως τις 24 Ιουνίου 2018.

Οι χορεύτριες που θα επιλεγούν στην ακρόαση θα πρέπει να είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της περιόδου Μάιος – Ιούνιος 2018.

Πληροφορίες συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στην ακρόαση έχουν γυναίκες χορεύτριες που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1988, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 1998. Η ακρόαση ξεκινά στις 11:00 π.μ. ακριβώς. Οι υποψήφιες θα πρέπει να βρίσκονται στα στούντιο μισή (τουλάχιστον) ώρα πριν από την ώρα έναρξης της ακρόασης. Θα διδαχτούν συγκεκριμένη χορογραφία πάνω στην οποία θα γίνει η ακρόαση. Προκειμένου να συμμετάσχουν στην ακρόαση, οι ενδιαφερόμενες καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], έως και την Παρασκευή 16.03.20018 ώρα 17:00, τα στοιχεία τους, βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία (πορτρέτο/ολόσωμη). Emails με συνημμένα ψηφιακά αρχεία βίντεο δεν θα γίνονται δεκτά. Η αρμόδια ομάδα επιλογής των χορευτριών θα επικοινωνήσει απευθείας με όσες υποψήφιες επιλεγούν για να συμμετάσχουν στην ακρόαση.

Την αποκλειστική ευθύνη προεπιλογής καθώς και τελικής επιλογής των χορευτριών έχει ο χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος.

Λίγα λόγια για το Summer Nostos Festival

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων χρόνων και με 170.000 επισκέπτες στις περσινές εκδηλώσεις του, το Summer Nostos Festival (SNFestival), που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνεργασία με την ΚΠΙΣΝ ΑΕ, επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι στην πόλη από τις 17 έως τις 24 Ιουνίου 2018.
Μουσική, χορός, θέατρο, σύγχρονη τέχνη, αθλητισμός, παιχνίδια, performances και ομιλίες συνθέτουν και φέτος το σκηνικό του Summer Nostos Festival. Στιγμιότυπα από τις προηγούμενες εκδηλώσεις είναι διαθέσιμα εδώ.

Όλες οι εκδηλώσεις του Summer Nostos Festival είναι ανοιχτές και δωρεάν για το κοινό. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.