Τελευταίες παραστάσεις για τον «Γλάρο» στο Θέατρο Άττις

glarosnew-photo Antonia Kanta
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Έως τις 28 Μαρτίου.

Με την προσθήκη τριών νέων ημερομηνιών, στις 26, 27 και 28 Μαρτίου, ολοκληρώνεται στο θέατρο «Άττις-Νέος Χώρος» ο δεύτερος χρόνος των παραστάσεων για τον Γλάρο του Άντον Τσέχωφ από την Ομάδα Σημείο Μηδέν σε σκηνοθεσία και διασκευή Σάββα Στρούμπου.

Μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων στην Αθήνα, ο Γλάρος της Ομάδας Σημείο Μηδέν θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στo Εθνικό Θέατρο της Βουδαπέστης όπου θα παρουσιαστεί στις 9 Απριλίου στο πλαίσιο του 11ου Madách International Theatre Meeting (MITEM).

Antonia Kanta

Για τις ανάγκες της παράστασης δηιουργήθηκε νέα μετάφραση του έργου από τα ρωσικά την οποία υπογράφει ο Δαυίδ Μαλτέζε.

«Ο Γλάρος» της Ομάδας Σημείο Μηδέν τιμήθηκε από την Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών με το Βραβείο Καλύτερης Παράστασης για την καλλιτεχνική περίοδο 2022-2023 καθώς και με το Βραβείο Νέας Ηθοποιού στην Άννα Μαρκά Μπονισέλ.

Antonia Kanta
Συντελεστές 
Μετάφραση: Δαυίδ Μαλτέζε
Σκηνοθεσία - Διασκευή: Σάββας Στρούμπος
Σκηνικά - κοστούμια: Κατερίνα Παπαγεωργίου
Φωτισμοί: Κώστας Μπεθάνης
Ηχοτοπίο: Λεωνίδας Μαριδάκης
Δραματολόγος: Μαρία Σικιτάνο
Κατασκευή κοστουμιών: Ελένη Χασιώτη
Κατασκευή σκηνικού: Απόστολος Ζερδεβάς
Μακιγιάζ: Βιργινία Τσιχλάκη
Φωτογραφίες: Αντωνία Κάντα
Επικοινωνία: Μαριάννα Παπάκη, Νώντας Δουζίνας
Διανομή (με σειρά εμφάνισης): Πιερρότος: Άννα Μαρκά – Μπονισέλ, Τρέμπλιεφ: Γιάννης Σανιδάς, Νίνα: Ελπινίκη Μαραπίδη, Αρκάντινα: Ρόζυ Μονάκη, Τριγκόριν: Σάββας Στρούμπος.

Antonia Kanta
Info
Τοποθεσία: Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος (Λεωνίδου 12, Μεταξουργείο)
Ημέρες και ώρες παράστασης: Παρασκευή, Σάββατο, στις 21.00 και  Κυριακή στις 20.00. Και: Έξτρα παραστάσεις: Τρίτη 26, Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 21:00. Διάρκεια: 100’
Πληροφορίες: Τηλ.: 210-3225207
Τιμές εισιτηρίων: 15ευρώ (κανονικό), 10ευρώ (μειωμένο: φοιτητές, άνεργοι ΟΑΕΔ, ΑμΕΑ, συνοδός ΑμΕΑ, άνω των 65, ΟΛΜΕ-ΔΟΕ, ομαδικές κρατήσεις άνω των 7 ατόμων)
Ηλεκτρονική Προπώληση