Διαγωνισμός Stand Up Comedy: ο καλύτερος θα φανεί στο χειροκρότημα...

3o-festibal-stand-up-comedy-foto

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Γιώργος Χατζηπαύλου και Σίλας Σεραφείμ.

 

ΤΡΙΤΗ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το 3ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy δίνει το μικρόφωνο σε νέα ταλέντα, διοργανώνοντας ένα μαραθώνιο γέλιου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (ώρα: 21.00). Ο τελικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου, με παρουσιαστές τον Γιώργο Χατζηπαύλου και τον Σίλα Σεραφείμ. Τη μουσική νότα της βραδιάς θα δώσει η Ευσταθία.

Το Stand Up Comedy είναι  ένα θεατρικό είδος με ιδιαίτερους κανόνες και αποτελεί πραγματική πρόκληση για τον ηθοποιό. Οι τολμηροί που θα ανέβουν στη σκηνή του φεστιβάλ  θα πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν την ξεχωριστή εκείνη χημεία με το κοινό αλλά και την απαραίτητη κωμική στόφα.

Στη φετινή διοργάνωση το φεστιβάλ Stand Up Comedy συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Φεστιβάλ Κωμωδίας από την ωραία «φοιτητούπολη», την Ξάνθη. Η κριτική επιτροπή (Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Διονύσης Αζαράκης, Θανάσης Νάσκαρης, Ανδρέας Ζάκας, Mαρίνα Λαχανά, Πάνος Χρυσοστόμου και η Καίτη Μανωλιδάκη) θα απονείμει τρία βραβεία στους τελικούς νικητές.

 

Η δική σας γνώμη μετράει, αφού θα δοθεί και το καθιερωμένο Βραβείο Κοινού. Μια ακόμη διάκριση θα απονεμηθεί από τη Βόρεια  Ελλάδα-καθώς θα υπάρξει ζωντανή σύνδεση για να ψηφίσουν συμμετέχοντες και από το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης. Η προβολή και η μετάδοση σ’ όλη την Ελλάδα θα γίνεται μέσω διαδικτύου σε συνεργασία με το «Comedy Lab» (http://www.comedylab.gr/). Οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν αμέσως διαφημιστική προβολή και θα πάρουν μέρος στις μεγαλύτερες  παραστάσεις  Stand Up Comedy στην Αθήνα.

 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον πολιτιστικό φορέα «Πολύτροπο Τέχνης» σε συνεργασία με τη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και το «Comedy Lab».


Πληροφορίες: 3ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy-διαγωνισμός κωμικού μονολόγου: 28 Νοεμβρίου, ώρα 21:00, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 210 3475518, τιμή εισιτηρίου:6 ευρώ.