Τιμητική βραδιά για την Κάτια Δανδουλάκη

katia-dandoulaki-fotografia ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

Η Κάτια Δανδουλάκη στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Μαρινέλλα συναντάει τη Βέμπο» στο Badminton

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Η Κάτια Δανδουλάκη, ανήκει στα μαγικά πλάσματα του ελληνικού θεάτρου-μολονότι είναι πολύ δημοφιλής και για τη συμμετοχή της σε πολλές πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Την πλούσια καριέρα της θα φωτίσει ένα ειδικό αφιέρωμα που διοργανώνεται τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στον Πολυχώρο Αθηναϊς (στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη», Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, ώρα έναρξης:20:00)

Για την πολύπλευρη προσφορά της Κάτιας Δανδουλάκη στο θέατρο και την τέχνη θα μιλήσουν οι αγαπημένοι της φίλοι και συνοδοιπόροι στη σκηνή, κριτικοί θεάτρου, συγγραφείς κ.α. Παράλληλα θα προβληθεί και οπτικοακουστικό υλικό.

Το πορτρέτο της καλλιτεχνικής πορείας της σπουδαίας ηθοποιού θα σκιαγραφήσουν με τις ομιλίες τους οι: Άγγελος Αντωνόπουλος (ηθοποιός), Κώστας Γεωργουσόπουλος (κριτικός θεάτρου), Γρηγόρης Ιωαννίδης (κριτικός θεάτρου), Γιάννης Κοντός (ποιητής), Νίκος Μαρκάκης (ιατρός), Θανάσης Νιάρχος (συγγραφέας). Η είσοδος για τους θαυμαστές της Κάτιας Δανδουλάκη θα είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες:  Αφιέρωμα στην Κάτια Δανδουλάκη, 24 Φεβρουαρίου, ώρα 20:00. Πολυχώρος Αθηναϊς- Θεατρική Σκηνή «Ζωή Λάσκαρη», Καστοριάς 34-36 Βοτανικός. Είσοδος ελεύθερη.