Πέθανε ο ηθοποιός Μπάμπης Γούσιας

gusias-pethane-photo
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Ο ηθοποιός Μπάμπης Γούσιας «έφυγε» από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, έπειτα από πολύμηνη μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Μπάμπης Γούσιας έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τον χώρο του θεάτρου, με σημαντικότερες παραστάσεις - σταθμό στην υποκριτική του καριέρα τις «Όταν έχω εσένα» και «Κύματα» της Αγγελίτας Τσούγκου, ενώ ήταν στενός συνεργάτης του Σταμάτη Κραουνάκη και μέλος της μουσικοθεατρικής του ομάδας «Σπείρα - Σπείρα».

Συντετριμμένος εμφανίστηκε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος σκηνοθέτησε την τελευταία παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μπάμπης Γούσιας, ενώ μέσω του λογαριασμού του στο facebook θέλησε να του πει το στερνό αντίο.

«Σήμερα το ξημέρωμα αποχαιρέτησε ο Μπάμπης Γούσιας, από την Πρωτοχρονιά μέχρι σήμερα, το πάλεψε, με χιούμορ και πίστη, είναι η πρώτη απώλεια που χτύπησε την ομάδα, μαζί μας από το 11 μέχρι τώρα, ηθοποιάρα, σύντροφος και περιστέρι αγάπης κι ενέργειας. στο φως να ντυθεί… σιωπή τώρα. λίγο.», ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

naftemporiki.gr