«Ραμόνα travel/η γη της καλοσύνης»: παράταση παραστάσεων λόγω επιτυχίας

ramona-karuofulliia-karampeti-foto-2014
ΤΡΙΤΗ, 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Το στοίχημα με το κοινό κέρδισε η παράσταση «Ραμόνα travel/η γη της καλοσύνης» των Bijoux de Kant στο Ελληνικό Φεστιβάλ. Τα εισιτήρια για τις ημερομηνίες 1-5 Ιουνίου εξαντλήθηκαν και προστέθηκαν δύο ακόμη παραστάσεις, στις 6 και 7 Ιουνίου για να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση των θεατών.

Το νέο έργο της Γλυκερίας Μπασδέκη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σκουρλέτη, είναι ένα ποιητικό οδοιπορικό στα Βαλκάνια. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη έχει εκλεκτικές συγγένειες με τη Ραμόνα, την ηρωίδα που υποδύεται στην παράσταση, όπως έχει αποκαλύψει και στο clickatlife.gr (διαβάστε τη συνέντευξη της εδώ).

Η γνωστή ηθοποιός μετρά πλέον μια δεύτερη πετυχημένη συνεργασία με τον σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέτη (θυμίζουμε ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί τον χειμώνα στο έργο του Δημητριάδη «Πολιτισμός, μια κοσμική τραγωδία). Φαίνεται ότι το άνοιγμα του Φεστιβάλ Αθηνών σε νέες ομάδες καλλιτεχνών, αρχίζει να αποδίδει τους πρώτους καρπούς. Η Λένα Δροσάκη υποδύεται την αδελφή της Ραμόνα, ενώ η πρωταγωνιστική ομάδα συμπληρώνεται από τον Κρις Ραντάνοφ και τον Δημήτρη Μοθωναίο.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σκουρλέτης. Μουσική: Κώστας Δαλακούρας. Βοηθός Σκηνοθέτη: Ηλέκτρα Ελληνικιώτη. Σκηνογραφία: Γιάννης Σκουρλέτης, Δήμητρα Λιάκουρα, Περικλής Πραβήτας. Κίνηση: Τάσος Καραχάλιος. Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα. Παίζουν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Μοθωναίος, Κρις Ραντάνοφ

Πληροφορίες: «Ραμόνα travel/η γη της καλοσύνης». Δύο επιπλέον παραστάσεις στις 6 (ώρα 21:00)  και 7 Ιουνίου (22:30) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, Πειραιώς 260 (Αποθήκη). Τιμές εισιτηρίων: κανονικό 20, φοιτητικό 10, Μειωμένο 15, Ανέργων 5, ΑμεΑ.