Νένα Μεντή: μη χάσετε μια από τις καλύτερες ερμηνείες της

nena-menti-fotografia-eutuxia-2014
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Είναι μια από τις επαναλήψεις που δεν πρέπει να χάσετε: η Νένα Μεντή επιστρέφει για τρεις μόνο παραστάσεις στο ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, στο μονόλογο-σταθμό του Πέτρου Ζούλια.

Η θρυλική στιχουργός και ποιήτρια «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου», μια ελεύθερη γυναίκα με πάθη αλλά και  σπάνιο «ταλέντο ζωής» σκιαγραφείται με μοναδική τρυφερότητα στην εκπληκτική, σόλο ερμηνεία της Νένας Μεντή.

Τελευταίες παραστάσεις στις 27 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα, στις 6 Ιουλίου στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι και στις 7 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου. Η ευφρόσυνη, συγκινητική συνομιλία της Ευτυχίας με όσους σφράγισαν τη ζωή της-από την Μαρίκα Κοτοπούλη και τον Βασίλη Τσιτσάνη μέχρι τα αγαπημένα της πρόσωπα-αποτυπώνει τις αξίες και τα αρώματα μιας άλλης εποχής. Ειδικά στις γκρίζες μέρες μας χρειαζόμαστε την ψυχική ανάταση που μας προσφέρει απλόχερα η Ευτυχία της Νένας Μεντή. Στο φόντο της παράστασης οι μεγάλες επιτυχίες της αξέχαστης δημιουργού: Είμαι αητός χωρίς φτερά,  Όλα είναι ένα ψέμα  κ.α.

Κείμενο - σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας. Σκηνικά κοστούμια: Αναστασία Αρσένη. Φωτισμοί: Ανδρέας Μπέλης. Επιλογή τραγουδιών: Ελεάνα Βραχάλη. Μουσική επένδυση: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Πληροφορίες: «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» στις 27 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα, στις 6 Ιουλίου στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι και στις 7 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου. Προπώληση: www.viva.gr, 11876, καταστήματα Παπασωτηρίου, Seven Spots, Iανός.