Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε μίνι-περιοδεία στο Αιγαίο

ramona-foto-new-new-new-2014
ΤΡΙΤΗ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, συνεχίζει την περιπλάνησή της στο ρόλο της Ραμόνα, καθώς η sold-out στο Φεστιβάλ Αθηνών, παράσταση των Bijoux de Kant «Ραμόνα travel-η γη της καλοσύνης», θα ταξιδέψει σε μια μίνι-περιοδεία στη Σαντορίνη, στη Νάξο, στην Τήνο και στην Πάρο.

Το νέο έργο της ποιήτριας Γλυκερίας Μπασδέκη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σκουρλέτη, διερευνά την ελληνικότητα σε ένα έργο «σκληρού ρομαντισμού» και συναρπαστικών συνειρμών που αναζητά το θαύμα σε ένα γκρίζο τοπίο.

Η Ραμόνα, η ηρωίδα από το Διδυμότειχο που ξεπήδησε από την πένα της Μπασδέκη, έχει κάτι από την αύρα της Μπλανς Ντυμπουά και το δράμα της διασταυρώνεται με την Ιστορία της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη τραγουδά και ερμηνεύει, έχοντας στο ρόλο της επί σκηνής «αδελφής» της την Λένα Δροσάκη. Στο ρόλο ενός άλλου «Κοβάλσκι» ο Κρις Ραντάνοφ. Ο Δημήτρης Μοθωναίος «υιοθετείται» κι αυτός από την ηρωίδα.

Πληροφορίες: Ραμόνα travel-η γη της καλοσύνης-καλοκαιρινή περιοδεία: 27 Ιουλίου Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης, 17 Αυγούστο Πύργος Μπαζαίου στη Νάξο, 18 Αυγούστου Θέατρο στον Κουμάρο, Τήνος, 20 Αυγούστου Θέατρο Αρχίλοχος, Πάρος.