Μάγια Πλισέτσκαγια: θα παρευρεθεί στο χορευτικό γκαλά «Ave Maya» στο Ηρώδειο

magia-plisetskagia-fotografia-2014
ΤΡΙΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

H ενενηντάχρονη Μάγια Πλισέτσκαγια, ένας από τους τελευταίους εν ζωή θρύλους του μπαλέτου, θα καθίσει σε περίοπτη θέση στο Ηρώδειο, στις 23 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσει, το χορευτικό γκαλά «Ave Maya»-μια παράσταση φόρο τιμής στην ίδια, με τη συμμετοχή των πιο χαρισματικών σολίστ από τα μεγαλύτερα μπαλέτα του κόσμου.

Η σπουδαία ρωσίδα χορεύτρια έχει επιλέξει τους σταρ του κλασικού χορού που θα παρακολουθήσουμε στο Ηρώδειο, σε αυτή την πολυαναμενόμενη επίδειξη δεξιοτεχνίας και εκφραστικότητας.

Οι χορευτές θα αναμετρηθούν με τους ρόλους-φετίχ που σφράγισε, με την απαράμιλλη τεχνική και το πάθος της, η Μάγια Πλισέτσκαγια, σε έργα όπως  «Ωραία κοιμωμένη», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Κάρμεν», «Καρυοθραύστης» κ.α.

Η αφρόκρεμα του σύγχρονου μπαλέτου εκπροσωπείται από τα μπαλέτα Mariinsky, το Βασιλικό Μπαλέτο του Covent Garden, το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας, το Μπαλέτο Μπολσόι, το Εθνικό Μπαλέτο της Ισπανίας, το Βασιλικό Μπαλέτο της Δανίας, αλλά και το φημισμένο μπαλέτο της Νέας Υόρκης. Κορυφαίοι χορευτές και χορεύτριες όπως για παράδειγμα οι Alina Cojocaru, Arionel Vargas, Vladimir Shklyarov, Marianela Numez, Sergio Bernal, Ana Sophia Scheller κ.α. θα συμμετέχουν σε αυτή τη λαμπερή γιορτή του κλασικού χορού προς τιμήν της απόλυτης prima μπαλαρίνας. Θα χάσετε ένα τέτοιο μεγάλο χορευτικό γεγονός;

Πληροφορίες: «Ave Maya» -Gala Μπαλέτου, Ηρώδειο, 23 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα έναρξης:21:00. Τιμές εισιτηρίων (ανά ζώνη): 80 ευρώ, 68 ευρώ, 55 ευρώ, 42 ευρώ, 25 ευρώ, 15 ευρώ (φοιτητικά, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ). Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr , τηλ.2107234567, στα καταστήματα Public, σε όλη την Ελλάδα. Κρατήσεις-πληροφορίες: 2106728080, www.elvaevents.gr .