Ο Γιώργος Παρτσαλάκης χρίστηκε Caveman

giorgos-partsalakis-caveman-fotografia Picasa
ΤΡΙΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μπορεί να περιφέρεται ως «Caveman», ερμηνεύοντας τον σπαρταριστό μονόλογο του Ρομπ Μπέκερ, στις ωραιότερες θερινές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας, όμως από το φθινόπωρο καλείται να παραδώσει τη «σκυτάλη» στον Γιώργο Παρτσαλάκη.

Η δημοφιλής παράσταση, σε σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, θα συνεχιστεί για όγδοη χρονιά στο Coronet, με νέο όμως ερμηνευτή τον Γιώργο Παρτσαλάκη που κι αυτός διαθέτει ιδιαίτερο κωμικό εκτόπισμα στη σκηνή.

Η μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Μπρόντγουεϊ συνεχίζει τη θριαμβευτική πορεία της και επί ελληνικού εδάφους, καθώς ζευγάρια κάθε ηλικίας, σπεύδουν να παρακολουθήσουν το χιουμοριστικό «μάθημα» του «Caveman», για το χάσμα που χωρίζει τα δύο φύλα.

Από την εποχή των σπηλαίων μέχρι σήμερα, ο πόλεμος καλά κρατεί… Στο μεταξύ μη χάσετε τις εμφανίσεις του Caveman στην Αττική: 16/7 ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κάνει στάση στο Βεάκειο Θέατρο (ώρα έναρξης 21:30) και στις 17/7, στο Χαλάνδρι, στο Θέατρο Ρεματιάς (ώρα έναρξης 21:00).

Μετάφραση : Ερατώ Τάττη. Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη, σκηνικά και κοστούμια Ειρήνη Παγώνη. Μουσική: Πάνος Φορτούνας, παραγωγή: θέατρο Coronet και Mogul Theater.

Πληροφορίες:«Caveman»: προπώληση εισιτηρίων www.viva.gr .