Το κοινό αγκαλιάζει τον «Φιλοκτήτη»

filoktitis-geniki-foto
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Μετά από έναν πρώτο κύκλο παραστάσεων, ο «Φιλοκτήτης» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία του Κώστα Φιλίππογλου, με πρωταγωνιστές τους Μιχαήλ Μαρμαρινό, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Αιμίλιο Χειλάκη, φαίνεται ότι αρχίζει να κερδίζει την προσοχή του θεατρόφιλου κοινού.

Από την προηγούμενη Δευτέρα 30 Ιουνίου, όταν δηλαδή η παράσταση έκανε την πρεμιέρα της στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας (όπου συνολικά την είδαν 2.500 θεατές), συνέχισε την πορεία της και την περασμένη Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 στο θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη (όπου υπολογίζεται ότι την είδαν περίπου 1.500 θεατές).

Η νέα συμπαραγωγή της εταιρείας αρτIVITIES και του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, θα παρουσιαστεί και στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου στις 18 και 19 Ιουλίου. Σε αντίθεση με τις περισσότερες παραστάσεις που περιοδεύουν φέτος το καλοκαίρι, ο «Φιλοκτήτης» θα παρουσιαστεί για περιορισμένες ημερομηνίες (όπως έχουμε ξαναγράψει λόγω των καλλιτεχνικών υποχρεώσεων του Μαρμαρινού στο εξωτερικό). Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εξασφαλίσετε εγκαίρως τα εισιτήριά σας.

Φιλοκτήτης-2014: επόμενοι σταθμοί περιοδείας

Κέρκυρα, θέατρο Ρένας Βλαχοπούλου, Μον Ρεπό: Τετάρτη 9 Ιουλίου
Μεσσήνη, Στάδιο Αρχαίας Μεσσήνης: Παρασκευή 11 Ιουλίου
Ήλιδα, θέατρο Αρχαίας Ήλιδας, Σάββατο 12 Ιουλίου
Οινιάδες, Αρχαίο θέατρο Οινιάδων: Κυριακή 13 Ιουλίου
Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 21:15 μ.μ.
Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου: Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Ιουλίoυ

Πληροφορίες: «Φιλοκτήτης», αρχαίο θέατρο Επιδαύρου, 18 και 19 Ιουλίου.