Τάνια Τρύπη-Μέμος Μπεγνής: ερμηνεύουν τραγούδια κλασικών μιούζικαλ

memos-mpegnis-tania-trupi-fotografia-xutirio-2014
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Από την ερχόμενη Δευτέρα (25/8), η Τάνια Τρύπη και ο Μέμος Μπεγνής επιστρέφουν στο Χυτήριο, για να μας παρουσιάσουν στην μουσική παράσταση «Εncore…μιούζικαλ και όχι μόνο!», μια επιλογή, με αγαπημένα τραγούδια από τα δημοφιλέστερα μιούζικαλ.

Συνοδεία πιάνου, οι δύο γνωστοί ηθοποιοί μας παρουσιάζουν και  τις φωνητικές τους δυνατότητες, ερμηνεύοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα, με τη σφραγίδα των επιλογών του Πάνου Αμαραντίδη.

Από το «Phantom of the opera», το «Chicago», την «Piaf», το «Cats»  και πολλά άλλα, στην «Οδό ονείρων», την «Όμορφη πόλη» και τη «Στέλλα». Σε αυτή τη διαδρομή, θα «ταξιδέψουμε» στο Μπρόντγουεϊ και το Γουεστ Εντ αλλά θα θυμηθούμε και μερικές ελληνικές επιτυχίες που σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή. Μια ακόμη πρόταση που θα ξεκινήσει 25/8 αλλά θα μας κρατήσει συντροφιά για όλες τις Δευτέρες του Σεπτέμβρη. Πιάνο θα παίζει ο Κωνσταντίνος Παγιάτης. Δεν είναι κρίμα να κάθεστε μέσα στις καθημερινές;

Πληροφορίες: «Εncore…μιούζικαλ και όχι μόνο!»: από τη Δευτέρα 25 Αυγούστου και για όλες τις Δευτέρες του Σεπτέμβρη (μέχρι και 29/9) στον Πολυχώρο Χυτήριο. Ώρα έναρξης 22:00, είσοδος: 20 ευρώ.  Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός (στάση μετρό: Κεραμεικός) τηλ.: 2103412313, 695 178782.