«Η Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

pontikopagida-foto
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Η Ποντικοπαγίδα», της Αγκάθα Κρίστι, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη από τις 3 Οκτωβρίου, ενώ το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα έρθει και στην Αθήνα.

Η παράσταση που έχει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Μανούσου Μανουσάκη, έχει παιχτεί και άλλες φορές στο παρελθόν στην Ελλάδα.

Ανέβηκε στη θεατρική σκηνή, από τον θίασο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ το 1963, όπου έκανε το ντεμπούτο του ο Κώστας Καρράς και ακολούθησαν, το Θέατρο της Δευτέρας το 1976 και τα Θέατρα  Σμαρούλα  και Αμιράλ την περίοδο 1994-1995.

Το επιτυχημένο έργο της  Αγκάθα Κρίστι έχει παιχτεί σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία και έχει μεταφραστεί σε πενήντα γλώσσες. 


Συντελεστές: μετάφραση: Αντώνης Γαλαίος. Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης. Σκηνικά – Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη. Φωτισμοί:  Νίκος Καβουκίδης. Μουσική επιμέλεια:  Μανώλης Μανουσάκης. Ερμηνεύουν: Μαριάννα Τουμασάτου, Γιάννης Αϊβάζης, Κάτια Νικολαΐδου, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Θοδωρής Αντωνιάδης.Μαζί τους : Όλγα Πολίτου, ο Γιώργος Ματαράγκας, Πέτρος Ξεκούκης.

Πληροφορίες: «Ποντικοπαγίδα», θέατρο Βεάκη, Στουρνάρη 32,Εξάρχεια, τηλ.: 2105223522, από μέσα Νοεμβρίου, Ράδιο Σίτι, Θεσσαλονίκη, από 3 Οκτωβρίου