Η βραβευμένη παράσταση «Ισμήνη και Καλυψώ» για δεύτερη σεζόν

ismini-kai-kalupso ANASTASIOU D.Photography
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Η βραβευμένη παράσταση «Ισμήνη και Καλυψώ» ξεχώρισε ανάμεσα σε πάνω από 80 άλλες παραστάσεις και προκρίθηκε για να διαγωνιστεί στο φεστιβάλ των Σκοπίων.

Το έργο εστιάζει στο παιδικό ψυχολογικό τραύμα των δύο ηρωίδων που ερμηνεύουν οι Κατερίνα Μπουζάνη και Ντένυ Αργυροπούλου. Δύο παιδιά 3 και 5 ετών βρίσκονται κλεισμένα για 13 μέρες, χωρίς τροφή, νερό και φως επειδή η αλκοολική μητέρα τους δεν είναι σε θέση να τα φροντίσει.

Τα σώζει η γιαγιά τους, ειδοποιημένη από τους γείτονες και αναλαμβάνει η ίδια την ανατροφή τους.

Η παράσταση «Ισμήνη και Καλυψώ» το καλοκαίρι του 2014 κέρδισε το 1ο βραβείο στο 1ο Athstage Festival το οποίο διεξήχθη στο Θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου Καλαμπόκη.

Συντελεστές: Κείμενο-σκηνοθεσία -Μουσική επιμέλεια : Μεράβογλου Έφη. Βοηθός σκηνοθέτη: Ισαβέλλα Αναστασίου. Φωτισμοί: Μαρία Μπολέτη. Χειρισμός ήχου: Διονύσης Νικολόπουλος. Οργάνωση παραγωγής / Δημόσιες σχέσεις Γιώργος Κάλτσας. Φωτογραφίες: Δημήτρης Αναστασίου. Παίζουν οι ηθοποιοί : Κατερίνα Μπουζάνη και Ντένυ Αργυροπούλου.

Πληροφορίες: «Ισμήνη και Καλυψώ», Αθηναϊκή σκηνή Κάλβου - Καλαμπόκη, Αθανασίου Διάκου & Τζιραίων 13, Μακρυγιάννη, Ακρόπολη. Ημέρες παραστάσεων: Από τις 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη μέχρι τις 18 Νοεμβρίου, για 10 μόνο παραστάσεις. Διάρκεια: 50 λεπτά. Εισιτήρια: 10 ευρώ (κανονικό), 7 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων). 210 9222300.