Η Disney on Ice παρουσιάζει το Magic Ice Festival στην Αθήνα

magic-ice-festival
ΤΡΙΤΗ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Από τα παλάτια της Disney κατευθείαν στην Αθήνα. Από τις 10 έως τις 14 Δεκεμβρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον μαγευτικό κόσμο του Μίκυ και της Μίνι μέσα από το Μαγικό Φεστιβάλ Πάγου της Disney on Ice.

Αστραπιαία θα μεταφερθείτε στο χειμερινό τοπίο της βραβευμένης με Oscar καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ψυχρά κι Ανάποδα» (Frozen) της Disney για να απολαύσετε την ξεχωριστή εμφάνιση των γαλαζοαίματων αδελφών Άννας και Έλσας, παρέα με τον ξεκαρδιστικό χιονάνθρωπο Όλαφ, τον σκληροτράχηλο άνθρωπο των βουνών Κριστόφ και τον πιστό του τάρανδο Σβεν, που θα βρίσκονται στο πλευρό τους καθ όλη την διάρκεια μίας ιστορίας γεμάτης δράση, περιπέτεια, μαγεία και αλησμόνητους ήρωες.

Επιπλέον θα απολαύσετε την εντυπωσιακή εμφάνιση του Σεμπάστιαν από την ταινία της Disney «Μικρή Γοργόνα», ο οποίος το έσκασε από το καβούκι του μαζί με την Άριελ και τα έκαναν θάλασσα «Μες στο βυθό» (Under The Sea). Μπλεχτείτε με τους θορυβώδεις άκακους αγριάνθρωπους από την ταινία «Μαλλιά Κουβάρια» (Tangled) της Disney, όταν τους επισκέπτονται απρόσμενα, η θαρραλέα και ζωηρή Ραπουνζέλ μαζί με τον γοητευτικό σύμμαχό της Φλιν. Και φυσικά από το show δεν θα μπορούσε να λείψει «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Το Τέρας και οι μαγεμένοι ακόλουθοί του θα σας παρασύρουν σε ένα θεαματικό νούμερο αφιερωμένο στην Μπελ. Μπροστά σας θα ζωντανέψει ένα μαγικό μείγμα των παραμυθένιων βασιλείων της Disney και θα ταξιδέψετε σε έναν ελκυστικό και θαυμαστό κόσμο, που φέρνει η Disney on Ice στην Αθήνα, για πρώτη φορά στο Κλειστό Μπάσκετ του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι.

Η καινούρια και ανατρεπτική παραμυθένια διασκέδαση έφτασε και συνδυάζει κωμικά στιγμιότυπα αγαπημένων ηρώων της Disney, εναλλάσσοντας τις αγαπημένες ιστορίες Πριγκιπισσών, όπως των Άριελ, Ραπουνζέλ και Μπέλ.

Όπως δήλωσε η παραγωγός Nicole Feld  «Τριάντα χρόνια που κάνουμε παραγωγές Disney on Ice με τη Feld Entertainment, περιμέναμε για μία ταινία σαν το Ψυχρά κι Ανάποδα (Frozen). Το πιο συναρπαστικό κομμάτι είναι να βλέπεις χαρακτήρες όπως της Άννας και της Έλσας να ζωντανεύουν για πρώτη φορά στον πάγο και να περνούν  ένα πανίσχυρο και εμπνευσμένο μήνυμα που αντηχεί έντονα στο κοινό: πως η αληθινή αγάπη υπερνικά τα πάντα.»

Το Μαγικό Φεστιβάλ Πάγου της Feld Entertainment, είναι ένα μοναδικό μείγμα περιπέτειας και Πριγκιπικής χάρης˙ γεμάτο δυναμικές χορογραφίες που θα ξεσηκώσουν το κοινό να τραγουδήσει, να χορέψει και να ζητωκραυγάσει μαζί με τους αγαπημένους ήρωες της Disney, καθώς θα επιβιβάζονται ο καθένας για το δικό του επικό ταξίδι. Ο Μίκυ και η Μίνι Μάους καθοδηγούν το κοινό σε έναν ελκυστικό και θαυμαστό κόσμο θαυμάτων, όπου θα συναντήσουν τον Σεμπάστιαν και τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα, από την  Μικρή Γοργόνα, τους θορυβώδεις κακοποιούς από το Μαλλιά Κουβάρια και τους τολμηρούς μαγεμένους υπηρέτες από την Πεντάμορφη και το Τέρας.

Πληροφορίες: «Magic Ice Festival», Από τις 10 έως τις 14 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Εισιτήρια και μέρες παραστάσεων: Τετάρτη 10/12 στις 20:00, Πέμπτη 11/12 στις 20:00 και Παρασκευή 12/12 στις 16:00: Ζώνη Α 29 ευρώ, ζώνη Β 23 ευρώ, Ζώνη Γ 17 ευρώ, Ζώνη Δ 12 ευρώ, Ζώνη Ε 8 ευρώ. Παρασκευή 12/12 στις 20:00, Σάββατο 13/12 στις 12:00 και Κυριακή 14/12 στις 20:00: Ζώνη Α 33 ευρώ, Ζώνη Β 26 ευρώ, Ζώνη Γ 20 ευρώ, Ζώνη Δ 15 ευρώ, Ζώνη Ε 9 ευρώ. Σάββατο 13/12 στις 16:00 & 20:00 και Κυριακή 14/12 στις 12:00 και 16:00: Ζώνη Α 38 ευρώ, Ζώνη Β 30 ευρώ, Ζώνη Γ 24 ευρώ, Ζώνη Δ 18 ευρώ, Ζώνη Ε 10 ευρώ. Η προπώληση ξεκίνησε στα abcd.gr, viva.gr, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και Ιανός, καθώς και στο 210 8840600.