Ο Σάκης Ρουβάς στο Pantheon Theater από τις 12 Δεκεμβρίου!

roubas
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ο Σάκης Ρουβάς για τη χειμερινή σεζόν 2014 - 2015 επιστρέφει στα θεατρικά δρώμενα.

Ο μεγαλύτερος σύγχρονος Έλληνας σταρ, μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία του με τη συμμετοχή στις Βάκχες του Ευριπίδη, συνεχίζει από τα τέλη του Νοέμβρη στο Pantheon Theater και στην παράσταση ''Ηρακλής: οι 12 άθλοι'', όπου θα υποδυθεί τον Ηρακλή. Ίσως μιλάμε για το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, αφού πρόκειται για μια σπουδαία παραγωγή, που θα εκπροσωπηθεί επί σκηνής από τον ημίθεο - Σάκη και τους άθλους του.
Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από το τραγούδι έχει ασχοληθεί την τηλεόραση και την παρουσίαση εκπομπών, με το σινεμά και τελευταία με το θεατρικό σανίδι. Έχει αποδείξει στους θαυμαστές του αλλά και τους ειδικούς του κάθε καλλιτεχνικού χώρου, πως ότι κι αν κάνει, το αποτέλεσμα είναι άψογο, κι αυτό γιατί διαθέτει αστείρευτο ταλέντο και πάθος για τις τέχνες, αλλά και γιατί είναι ένας τέλειος επαγγελματίας. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η παράσταση Βάκχες του Ευριπίδη που το περασμένο καλοκαίρι ανέβηκε στα θέατρα όλης της χώρας. Τα εισιτήρια τις περισσότερες ημέρες ήταν ανάρπαστα από νωρίς.

Nicholas Mastoras

Τους επόμενους μήνες στη σκηνή του Πάνθεον περιμένουμε να δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, μέλος της ιδιοκτήτριας οικογένειας του μαγαζιού, σκηνοθετεί μια παράσταση της οποίας τη διασκευή και την δραματουργική επεξεργασία έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης. Φαντασμαγορικά θα είναι σύμφωνα με μαρτυρίες τα σκηνικά της παράστασης και θα εντυπωσιάσουν το κοινό αλλά και τους ειδήμονες του θεάτρου. Τη μουσική υπογράφει ο δημοφιλής συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους. Ο Σάκης Ρουβάς θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του γνωστού μυθολογικού ήρωα. Μαζί του θα βρίσκεται στη σκηνή η Ρούλα Πατεράκη που θα υποδυθεί την Ευρυσθέα, η Ναταλία Δραγούμη στο ρόλο της Αθηνάς, η Αγορίτσα Οικονόμου ως θεά Ήρα και η Έλενα Ρουσινού θα παίξει την Αρετή. Μαζί τους και αρκετοί άλλοι ηθοποιοί και χορευτές. Ηθοποιοί:  Φανή Αποστολίδου, Γιάννης Αναστασάκης, Φαίδων Κεφαλέας, Έρρικα Μπίγιου, Αντώνης Πριμηκύρης κ.α. Χορευτές: Ευγένιος Buli, Σταυριάνα Γκαρνάβου, Τατιάνα Δηνητριάδου, Chaly Jennings, Andi Kocaj, Έντυ Λάμε, Tadeu Liesenfeld, Φοίβος Παπαδόπουλος, Όλγα Πιλάκη, Διογένης Σκαλτσάς, Victoria Taylor, Αλέξης Φουσέκης.
Το Pantheon Theater είναι ένα από τα πιο ιστορικά μουσικά στέκια της Αθήνας. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται για το ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων με μεγάλη επιτυχία. Η οικογένεια Παπαθεοχάρη πραγματοποίησε αυτήν την εντυπωσιακή επιχειρηματική στροφή. Μέχρι το 2013 ο χώρος ήταν το νυχτερινό κέντρο Αθηνών Αρένα και πρωταγωνιστούσε στη ζωή της πόλης φιλοξενώντας τα κορυφαία ονόματα και μουσικά σχήματα κάθε σεζόν. Τότε όλα άλλαξαν στη διαρρύθμιση και βέβαια τη διακόσμησή του, ώστε να είναι σήμερα ένα πανέμορφο θέατρο, από τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα, με παραπάνω από 2500 θέσεις θεατών στο εσωτερικό του. Υπάρχουν οι καλύτερες υποδομές για τους VIP καλεσμένους με πολυτελείς σουίτες, αλλά και την λειτουργία μπαρ και εστιατορίου για όλους τους θεατές.

Η εντυπωσιακή αρχή έγινε την περασμένη σεζόν με την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο στη μουσικοθεατρική παραγωγή ''Ένα ή κανένα'', ενώ συνέχισε με τις μεγάλες εμφανίσεις του ο Γιάννης Πάριος. Μετά το τέλος των παραστάσεων με τον Σάκη Ρουβά - Ηρακλή στη σκηνή του Πάνθεον θα επιστρέψει η Άννα Βίσση. Η αγαπημένη καλλιτέχνης θα ανεβάσει, με την υπογραφή του ξεχωριστού Νίκου Καρβέλα, το ροκ μιούζικαλ ''Οι καμπάνες του Edelweiss''. H πολυαναμενόμενη αυτή παράσταση θα ανέβει το Φεβρουάριο του 2015.

Σάκης Ρουβας Pantheon 2014 - 2015 λοιπόν, αφού ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά τη συνεργασία στις Βάκχες με τον Έλληνα σούπερ σταρ και τον καλοκαιρινό ''σεισμό'' που προκάλεσαν, έχει κάθε λόγο να εμπιστευτεί ξανά το Σάκη στην καινούρια του παράσταση. Ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει το δικό του ιδιαίτερο κοινό με τη μουσική διαδρομή 20 και πλέον χρόνων, είναι έτοιμος να μας χαρίσει ξανά ανεπανάληπτες στιγμές μια καινούριας καριέρας. Η Ναταλία Δραγούμη, επίσης ταλαντούχα και αγαπητή στο κοινό και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης μας υπόσχονται την αρτιότητά της και το σπουδαίο θεατρικό αποτέλεσμα.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση ''Ηρακλής: οι 12 άθλοι''  με το Σάκη Ρουβά θα βρείτε στο www.pamebouzoukia.gr