«Ο Μέγας Ανατολικός» ταξιδεύει στην Πάτρα και προσθέτει 2 επιπλέον παραστάσεις στην Αθήνα

megas-anatolikos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η παράσταση-έκπληξη «Ο Μέγας Ανατολικός», επιστρέφοντας από το Θέατρο Λιθογραφείον της Πάτρας όπου θα παρουσιαστεί στις 30 και 31 Μαρτίου προσθέτει 2 επιπλέον τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Θησείον: 1 και 2 Απριλίου στις 21:00.

Ένα ζευγάρι αποφασίζει να ταξιδέψει με τον Μεγάλο Ανατολικό. Από το Λίβερπουλ στη Νέα Υόρκη. Συναντά τα πρόσωπα του μυθιστορήματος. Που διερωτώνται. Που ερωτώνται. Που ερωτεύονται. Η επανάσταση, οι ενοχές, οι απαγορεύσεις. Όλα ηδονικά.

Στη θάλασσα, όλα ξεκινούν απ’ την αρχή. Δεν υπάρχουν κανόνες, θρησκείες, παρελθόν, μέλλον. Υπάρχει μόνο η αχανής μπλε επιφάνεια. Και ο Μέγας Ανατολικός είναι ο τρόπος να την προσεγγίσεις. Να καταλάβεις το μέγεθός της. Στην ένωση τους. Η θάλασσα και ο Μέγας Ανατολικός. Η γυναίκα και ο άνδρας. Ο Παν. Ο έρως.

Ακατάλληλο κάτω των 17.

Σύνθεση Κειμένων, Δραματουργική επεξεργασία, Σκηνοθεσία, Σκηνογραφία & Κοστούμια: Μπάμπης Γαλιατσάτος και Κατερίνα Μαούτσου. Βοηθός σκηνοθέτη: Έμη Πανουργιά. Φωτισμοί: Αποστόλης Τσατσάκος. Ηχογραφήσεις – Επιμέλεια Ηχογραφημένων: Γιωργής Τσουρής.

Ερμηνεία: Μπάμπης Γαλιατσάτος και Κατερίνα Μαούτσου.

Ακούγονται οι φωνές των: Ελένης Βεργέτη, Λευτέρη Γαλιατσάτου, Ακύλλα Καραζήση, Θεανώς Μεταξά, Ηρώς Μπέζου, Έμης Πανουργιά, Άλκηστης Πουλοπούλου, Μαρίας Σκουλά, Γιωργή Τσουρή, Νικόλα Χανακούλα.

Πληροφορίες: «Ο Μέγας Ανατολικός: ερωτογραφία εν πλώ» στο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες, Τουρναβίτου 7, Ψυρρή. Παραστάσεις: Τετάρτη και Πέμπτη1 και 2 Απριλίου στις 21:00. Διάρκεια 90 λεπτά / Τιμές Εισιτηρίων: 12 ευρώ και 10 ευρώ (φοιτητικό, άνω των 65, ανέργων). Προπώληση – Πληροφορίες Θεάτρου: Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567, Online: www.ticketservices.gr.