Βραδιά stand up comedy στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

comedy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Ο Πειραιάς υποδέχεται μια "All Star" παράσταση με τη νέα γενιά κωμικών ταλέντων αλλά και με βετεράνους που γνωρίζουν τα μυστικά του καλού αστείου.

Πρόκειται για έναν μίνι μαραθώνιο stand up comedy με καταξιωμένους καλλιτέχνες του είδους, μια παράσταση για τα 5 χρόνια λειτουργίας του Comedy Lab.

Στην σκηνή εμφανίζονται:

  • Γιώργος Χατζηπαύλου - γνωστός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, φέτος σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τις παραστάσεις του «Σχεδόν Σαράντα» στο ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη.
     
  • Σίλας Σεραφείμ – Μπορούμε να πούμε πως έφερε το stand up Comedy στην Ελλάδα. Γνωστός από τις εκπομπές «Σκερτσάκια» και «Σφηνάκια», συνέχισε την επιτυχία μέσω των διαδικτυακών εκπομπών «Στο μυαλό του Σίλα» καθώς και με πολλές επιτυχημένες παραστάσεις όπως το «50 Αποχρώσεις του Greek».
     
  • Κώστας Μαλιάτσης Σάλας - Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας έχει καταφέρει να τους βάλει όλους στην κουζίνα με την εκπομπή του «Μαλιάτσης Cooking» θα είναι εκεί και αυτός.
     
  • Διονύσης Ατζαράκης - Ο Διονύσης Ατζαράκης όπως τον ξέρετε από την τηλεοπτική σειρά «Cineλθετε» στο ΣΚΑΙ και πρώην παρουσιαστής του «ΠΕΔΕΣ» στον Alpha, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον μίνι μαραθώνιο στο Βεάκειο.
     
  • Mikeius – Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τον μυστηριώδη τύπου που δημιούργησε το θρυλικό «ΜΠΡΑΦ» και συνεχίζει την επιτυχία του με την εκπομπή «Θάψε το σενάριο» και αλλεπάλληλες ζωντανές εμφανίσεις.
     
  • Δημήτρης Δημοπούλος - Ο παλιός, καλός και ακαδημαϊκός Δημήτρης Δημόπουλος γνωστός σε όλους από την παράσταση του «Αντί διδακτορικού» θα είναι και αυτός εκεί οπλισμένος με το χιούμορ του.
     
  • Χρύσα Κατσαρίνη – Γνωστή από τις αλλεπάλληλες ζωντανές εμφανίσεις της στο αθηναϊκό κοινό, συνεχίζει την εκπομπή της «ΧΙΚ» στο διαδίκτυο και μένει πάντα στην επικαιρότητα.
     
  • Αριστοτέλης Ρήγας - Ο Αριστοτέλης Ρήγας, με το γιουκαλίλι του, γνώριμος από το one man show «Musicomedy» δεν θα μπορύσε να λείπει.

Σίγουρο γέλιο για περισσότερες από δύο ώρες με τους καλύτερους του είδους.

Δευτέρα 18 Ιούλιου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Ώρα έναρξης: 21:30