«Περιστατικά» του Δανιήλ Χαρμς στο Bios – Πρώτο βίντεο

ta-peristatika-tou-daniil-xarms Eftychia Vlachou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το βιβλίο του Ρώσου συγγραφέα γίνεται θεατρική παράσταση από τη Νάνσυ Μπούκλη.

Ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή, που μιλούν για νεκρούς, μια Όλγα Πετρόβνα και το τσεκούρι της, κάτι περίεργες γριές, ένας νεαρός μ’ ένα κίτρινο γάντι, ένα κηροπήγιο που δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του και άλλα πολύ σημαντικά γεγονότα και πράγματα θα λάβουν χώρα από 23 Ιανουαρίου στη σκηνή του Bios.

Η Νάνσυ Μπούκλη θα παρουσιάσει την παράσταση «Περιστατικά», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Δανιήλ Χαρμς, που αποτελείται από μικρές ιστορίες και στιγμιότυπα από κανονικές ζωές, από ανθρώπους που κινούνται μεταξύ ονείρου και παραγματικότητας. Φόβου και αϋπνίας. «Τι είναι άραγε αληθινό και τι ψέµα; Η σειρά δεν έχει σηµασία. Ό, τι αποφασίσουµε είναι. Στο “εδώ” και στο “τώρα”», σημειώνουν οι συντελεστές.

Δείτε το βίντεο

Eftychia Vlachou

Παίζουν: Άννα Χανιώτη, Γρηγόρης Μπαλλάς, Μαριάννα Λιανού. Κείμενο: Περιστατικά, Δανιήλ Χαρμς Μετάφραση: Ροδούλα Παππά (Το κείμενο της παράστασης βασίστηκε σε κείμενα από το βιβλίο Περιστατικά, μτφρ. Ροδούλα Παππά, εκδόσεις Νεφέλη, σειρά «Κόμμα») Σκηνοθεσία: Νάνσυ Μπούκλη Φωτογραφίες: Ευτυχία Βλάχου.

Info

Tempus Verum-Εν Αθήναις: Ιάκχου 19, Γκάζι /τηλέφωνο κρατήσεων 21 0342 5170

 Κάθε Τετάρτη στις 19:00

Εισιτήρια: 10 ευρώ (κανονικό), 5 ευρώ (ατέλειες)

Πρώτη παράσταση: 17 Ιανουαρίου 2018

Τελευταία παράσταση: 28 Φεβρουαρίου 2018

Διάρκεια: 70 λεπτά


Χριστίνα Φαραζή