«Ω, Θεέ μου!» με Βαλτινό – Διδασκάλου στο Ιλίσια

baltinos-didaskaloy1 Νίκος Καρανικόλας
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Μετά την παρουσίασή της στο Θέατρο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης, η παράσταση της Λίνας Ζαρκαδούλα κατηφορίζει στην πρωτεύουσα.

Η Άννα είναι μια ψυχολόγος, που δέχεται ένα μυστηριώδη ασθενή, ο οποίος πάσχει από κατάθλιψη και χρειάζεται επειγόντως θεραπεία. Όταν στην πορεία ανακαλύψει ότι πίσω από την περίεργη αυτή επίσκεψη κρύβεται ένα θαύμα, η Άννα θα δει μπροστά της τον ίδιο τον Μεγαλοδύναμο. Είναι απελπισμένος, γιατί ο κόσμος που έφτιαξε έχει λάθη, αδικίες, πολέμους, απληστία. Και θέλει να τον καταστρέψει. Η Άννα, έχει στη διάθεση της μόλις μία ώρα (!), όσο ακριβώς διαρκεί μια συνεδρία, για να του αλλάξει γνώμη. Θα τα καταφέρει;

Νίκος Καρανικόλας

Αυτή είναι η υπόθεσή του «Ω, Θεέ μου!» της Ανάτ Γκοβ, που παρουσιάστηκε σε πανελλήνια πρώτη από την Λίνα Ζαρκαδούλα στο Θέατρο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης, με πρωταγωνιστές τους Γρηγόρη Βαλτινό και Κατερίνα Διδασκάλου να συμπρωταγωνιστούν.

Μετά τον επιτυχημένο κύκλο της στη συμπρωτεύουσα, η παράσταση θα κατηφορίσει στην Αθήνα, όπου θα παίζεται από 30 Ιανουαρίου στο Θέατρο Ιλίσια.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ