«Δάνειο» ξανά, αυτή τη φορά στο Γκλόρια

daneio7
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η επιτυχημένη παράσταση των Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και Παντελή Δεντάκη επιστρέφει στη σκηνή για πέντε Σαββατοκύριακα.

Από τη σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου σε εκείνη του Θεάτρου Γκλόρια θα μετακομίσει από 28 Ιανουαρίου «Το Δάνειο». Η επιτυχημένη παράσταση των Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και Παντελή Δεντάκη πάνω στο ομώνυμο έργο του Τζόρντι Γκαλθεράν, που πρωτοπαρουσιάστηκε την περσινή σεζόν και επαναλήφθηκε τη φετινή, θα επιστρέψει για ένα μίνι κύκλο παραστάσεων.

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Μιχάλης Οικονόμου θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι στην κωμωδία του Καταλανού συγγραφέα, υποδυόμενοι, αντιστοίχως, τον Αντόνιο, που ζητά να πάρει δάνειο, αλλά η μόνη εγγύηση που διαθέτει είναι ο λόγος της τιμής του και τον διευθυντή της τράπεζας, ο οποίος αρνείται πεισματικά να του το χορηγήσει.

Μετάφραση: Els de Paros Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Παντελής Δεντάκης Μουσική: Φοίβος Δεληβοριάς Σκηνικά-Κοστούμια: Μαγδαληνή Αυγερινού Σχεδιασμός φωτισμών: Σάκης Μπριμπίλης Βοηθοί σκηνοθέτη: Κατερίνα Λυπηρίδου, Κατερίνα Παναγιωτάκη.

Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Θεοδώροπουλος παρουσιάζει αυτή την περίοδο στο Θέατρο του Νέου Κόσμου τη «Λαμπεντούζα», ενώ ο Παντελής Δεντάκης μόλις ολοκλήρωσε την παιδική παράσταση «Στη χώρα των κλόουν», στο πλαίσιο του «Θεάτρου αλληλεγγύης για παιδιά». Από 26 Ιανουαρίου, θα ανεβάσει στο Θέατρο 104 το «Σοφία Λασκαρίδιου - Μια αγάπη μεγάλη» με τους 4frontal.

Info
Θέατρο Γκλόρια
Ιπποκράτους 7
Τηλ. 2103600832.
Από 28 Ιανουαρίου κάθε Σάββατο στις 21.15 και Κυριακή στις 19.00. Τιμές εισιτηρίων: από 10 ευρώ. Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-gloria/to-daneio/#workspace.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ