«Η κυρία της νύχτας» στο Θέατρο Κιβωτός - Πρώτο βίντεο

i-kuria-tis-nuxtas-kuria-tis-nuxtas
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η ομάδα «naan» και οι Θεατρικές Σκηνές παρουσιάζουν το μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή, σε σκηνοθεσία Φρόσως Λύτρα.

Πρωτοπαρουσιάστηκε από την ομάδα «naan», σε σκηνοθεσία Φρόσως Λύτρα, το περασμένο καλοκαίρι σε μια παραδοσιακή αυλή στο Γκάζι, και τώρα, «Η κυρία της νύχτας» ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερη. Από 26 Ιανουαρίου θα κάνει και πάλι την εμφάνισή της, αυτή τη φορά στο Θέατρο Κιβωτός με τη στήριξη των Θεατρικών Σκηνών.

Πρόκειται για το μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή, που δημοσιεύτηκε το 1955 στην εφημερίδα «Ακρόπολις» σε συνέχειες και χαρακτηρίστηκε ως αισθηματικό θρίλερ. Η ηρωίδα, μια μοιραία γυναίκα της δεκαετίας του '50 με το όνομα Λιάνα Περέζ, εμφανίζεται από το πουθενά, αναστατώνοντας την κοσμική κοινωνία της Αθήνας. Σαν ένας σκοτεινός άγγελος από την κόλαση, όπως ήταν και ο δεύτερος τίτλος του μυθιστορήματος, προκαλεί τον έρωτα, τον θάνατο και την καταστροφή ψιθυρίζοντας το μοιραίο και σκοτεινό μυστικό της στα θύματα της.

Δείτε το trailer της παράστασης

Στον ομώνυμο ρόλο θα δούμε την Λίνα Σακκά. Μαζί της οι: Όθωνας Μεταξάς, Δημήτρης Γεωργαλάς, Αγησίλαος Αλεξίου, Στάθης Ματζώρος, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Φανή Γέμπτου, Κατερίνα Νικολοπούλου, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Αλέξης Φουσέκης. Σε εμφάνιση έκπληξη, στο ρόλο του Ιωακείμογλου, ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Τραγούδι: Φανή Γέμπτου, Όθωνας Μεταξάς Χορός Αλέξης Φουσέκης, Αναστασία Κελέση. Θεατρική Μεταφορά - Σκηνοθεσία: Φρόσω Λύτρα. Σκηνογραφία: Μανόλης Παντελιδάκης. Μουσική: Μιχάλης Νιβολιανίτης, Αλέξανδρος Χρηστάρας. Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης. Φωτογραφία - Μακιγιάζ: Αχιλλέας Χαρίτος. Χορογραφία: Αλέξης Φουσέκης. Σχεδιασμός Φώτων: Σάκης Μπιρμπίλης. Εικαστικοί Καλλιτέχνες: Έλενα Παπαδημητρίου, Βασίλης Πέρρος. Executive Producer: Παναγιώτης Τρύφων.

Info
Θέατρο Κιβωτός: Πειραιώς 115, Γκάζι
Από 26 Ιανουαρίου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21.00, Κυριακή 19.00. Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 18€. Μειωμένο (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, άνω των 65): 12€. Ανέργων: 10€.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ