Τέσσερις επιτυχημένες παραστάσεις που επιστρέφουν στη σκηνή και αξίζει να δεις

relax-minotis1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Τέσσερις επιτυχημένες παραστάσεις της φετινής σεζόν, που έριξαν αυλαία, αναβιώνουν στο σανίδι και σου δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία να παρακολουθήσεις τις ιστορίες τους, σε περίπτωση που δεν τις πρόλαβες.

«Relax Mynotis»: Η μεγάλη επιτυχία του «Τέχνης» και μία από τις καλύτερες παραστάσεις της φετινής σεζόν δια χειρός Βασίλη Παπαβασιλείου, με τον ίδιο σε ρόλο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, με τον Γιάννο Περλέγκα στο πλευρό του. (από 4 Φεβρουαρίου, Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν – Φρυνίχου)

«Το Δάνειο»: Μιχάλης Οικονόμου και Γιάννης Σαρακατσάνης έρχονται να σου υπενθυμίσουν την τραγελαφική καθημερινότητα που βιώνουμε, μέσα από την επιτυχημένη παράσταση των Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και Παντελή Δεντάκη πάνω στο ομώνυμο έργο του Τζόρντι Γκαλθεράν. (από 28 Ιανουαρίου, Θέατρο Γκλόρια)

«Ευτυχισμένες Μέρες»: Η Όλια Λαζαρίδου σε μία εύστοχη ερμηνεία της μπεκετικής Γουίνυ, μιας γυναίκας μισοθαμμένης στην άμμο, που μονολογεί ακατάπαυστα και διαρκώς αναζητά μια επιβεβαίωση από το σύντροφό της, τον Γουίλυ πως είναι εκεί και την ακούει, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Σύλβια Λιούλιου. (από 3 Φεβρουαρίου, Bios)

«Κατερίνα»: Η ίσως πιο επιτυχημένη αθηναϊκή παράσταση της τελευταίας τριετίας συνεχίζει με ένα νέο κύκλο μεταμεσονύχτιων παρουσιάσεων, με τον Γιώργο Νανούρη στο σκηνοθετικό τιμόνι και τη Λένα Παπαληγούρα στο ρόλο της διπολικής Κατερίνας. (από 3 Φεβρουαρίου, Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου)

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ