Μαθήματα Θεάτρου από τις Ρούλα Πατεράκη και Λία Βίσση

lia-bissi-roula-pateraki
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η σκηνοθέτις και η τραγουδίστρια θα παραδώσουν σεμινάριο πάνω στο Αναγεννησιακό Θέατρο.

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων πάνω στο Αναγεννησιακό Θέατρο, με κύριο άξονα τον Σαίξπηρ και τη μουσική κουλτούρα της εποχής, ξεκινά από 15 Φεβρουαρίου στο Acting Anatomy Studio της Ρούλας Πατεράκη. Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει μαθήματα υποκριτικής πάνω στο Αναγεννησιακό Δράμα από την Πατεράκη και μουσικοφωνητική εκπαίδευση του αναγεννησιακού είδους από τη Λία Βίσση.   

Η επιλογή των ενδιαφερομένων για την πρώτη συνέντευξη θα γίνει, κατόπιν υποβολής βιογραφικών, στις 25 και 26 Ιανουαρίου στο Acting Anatomy Studio και ώρα 12.00 με 5.00. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι από 21 έως 37 ετών. Μπορούν να λάβουν μέρος ηθοποιοί, τραγουδιστές και οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε ενδιαφέρεται για την εν λόγω εκπαίδευση και πληροί τις ηλικιακές προϋποθέσεις.

Η πρώτη προσέγγιση των μαθημάτων, θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαΐου, εξαιρουμένου των ημερών του Πάσχα. Το κόστος για τον κύκλο μαθημάτων είναι 160 ευρώ το μήνα. Tα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Acting Anatomy Studio, Κοδράτου 21, Πλατεία Καραϊσκάκη (Μετρό στάση Μεταξουργείο). Αποστολή βιογραφικών: [email protected] (με την ένδειξη περί κειμένων και ασμάτων).

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ