Οι Μπαντα-ρισμένοι επιστρέφουν στη σκηνή «… και με τη Νίκη»

photopigsres
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Νέα επιθεώρηση από την ομάδα ηθοποιών και μουσικών του ΚΘΒΕ.

Μετά από την επιτυχημένη περσινή παράστασή τους, «P.I.G.S. Resurrection», οι Μπαντα-ρισμένοι, η αγαπημένη πια στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης ομάδα ηθοποιών και μουσικών του ΚΘΒΕ, ετοιμάζονται για νέες σκηνικές περιπέτειες.

Φέτος, θα «χτυπήσουν» καταμεσής της άνοιξης, με μια διευρυμένη ομάδα κρούσης και με όπλα τους τα εύστοχα νούμερα, τις κεφάτες χορογραφίες, τις πειραγμένες ενορχηστρώσεις και, πάνω από όλα, το κέφι, το μπρίο και την αγάπη στον συνάδελφο που τους χαρακτηρίζει. Θα παρουσιάσουν την επιθεώρηση «… και με τη Νίκη», σε κείμενα και σκηνοθεσία Χρήστου Παπαδημητρίου. Όπως ο ίδιος σημειώνει: «Η εποποιία της ελληνικής κρίσης συνεχίζεται και προσφέρει απλόχερα υλικό για να γραφτούν κωμικοτραγικές ραψωδίες. Μία νέα επιθεώρηση, γραμμένη φτου κι απ’ την αρχή έχουμε στα σκαριά».

Ερμηνεύουν οι: Νεφέλη Ανθοπούλου, Χρύσα Ζαφειριάδου, Δημήτρης Μορφακίδης, Αγγελική Νοέα, Χρήστος Παπαδημητρίου, Θανάσης Ραφτόπουλος, Εύη Σαρμή, Χρίστος Στυλιανού, Χρύσα Τουμανίδου, Θάνος Φερετζέλης, Ορέστης Χαλκιάς.

Κείμενα-Σκηνοθεσία: Χρήστος Παπαδημητρίου. Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Καβαλιώτη. Βοηθός σκηνοθέτη: Χρύσα Ζαφειριάδου. Χορογραφίες: Θάνος Φερετζέλης. Φωνητική διδασκαλία: Χρύσα Τουμανίδου. Οργάνωση παραγωγής: Marleen Verschuuren.

Η παράσταση «Μπαντα-ρισμένοι… και με τη νίκη» θα κάνει πρεμιέρα 22 Απριλίου στο Βασιλικό Θέατρο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ