Άπαιχτος Μάρτιν Κριμπ στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

playhouse Fanis Pavlopoulos
ΤΡΙΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η Ειρήνη Μαργαρίτη θα παρουσιάσει από 4 Μαρτίου το «Play House».

- Έλα τώρα λοιπόν.

- Έλα τώρα τι;

-Πες μου κι εσύ ότι μ’αγαπάς.

-Κι εγώ σ’αγαπώ.

-Ακόμα και που είμαι τα πάνω- κάτω.

-Ακόμα και που είσαι τα πάνω – κάτω.

-Ακόμα και που ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ είναι τα πάνω – κάτω. Πες το.

-Δεν είναι όμως. Όλος ο κόσμος δεν είναι ανάποδα. Εσύ είσαι.

Σεξ, δουλειά, παιδί, τρέλα, περίεργοι γείτονες, χορός, επαγγελματικές προσδοκίες, συναντήσεις, ερωτισμός, καθημερινά τελετουργικά και άλλα συνηθισμένα. Δεν είναι ευτυχισμένοι. Είναι ευτυχισμένοι. Η συμβίωση του Simon και της Katrina, πέρα από τις φαντασιώσεις και τις προσδοκίες του καθενός, μοιάζει να μην μπορεί να ξεπεράσει τα όρια του συμβατικού. Και ίσως αυτό να μην είναι το μεγαλύτερό τους πρόβλημα. Ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος να «παίξουν τους μεγάλους», μαζί.

Fanis Pavlopoulos

Αυτή είναι υπόθεση του «Play House» -στα αγγλικά σημαίνει «σπίτι παιχνιδιού, αλλά και «θέατρο»- του Μάρτιν Κριμπ που θα ανέβει από 4 Μαρτίου σε πανελλήνια πρώτη στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, σε σκηνοθεσία Ειρήνης Μαργαρίτη.

Γραμμένο το 2011, εκθέτει την καθημερινότητα ενός νέου ζευγαριού και την προσπάθειά του να «στήσει» το σπιτικό του.

Ερμηνεύουν οι: Μαρία Μαμούρη,  Απόστολος Φράγκος. Σκηνοθεσία: Ειρήνη Μαργαρίτη Μετάφραση: Μαρία Μαμούρη Σκηνικά / Κοστούμια: Κατερίνα Καλφόγλου Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου Φωτογραφίες: Φάνης Παυλόπουλος Μουσική επιμέλεια: Μίκης Παντελούς Επιμέλεια κίνησης: Γιώργος Ανδρουλάκης.

Fanis Pavlopoulos
Info
Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α, Κυψέλη
Τηλέφωνο: 213 00 40 496, 69 45 34 84 45
Από 4 Μαρτίου έως 9 Απριλίου, κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21:00. Εισιτήριο: 10 €, 8 € (φοιτητικό, άνω 65), 5 € (κάρτα ανεργίας, ΣΕΗ).