«Τα παιδιά»: Ακούστε το νέο τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη

biktor-i-ta-paidia-stin-eksousia-ta-paidia-stin-eksousia
ΤΡΙΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Για την παράσταση «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία» στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, όπου πρωταγωνιστεί.

Δέκα ημέρες μετά την πρεμιέρα του στη σκηνή της Φρυνίχου του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, το «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία», η νέα σκηνοθετική δουλειά της Μαριάννας Κάλμπαρη, έχει ένα ολοκαίνουργιο video trailer να μας δείξει και μαζί το νέο τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη. Τίτλος του, «Τα παιδιά».

Ακούστε το νέο video trailer της παράστασης εδώ

Θυμίζουμε ότι το «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία» του Ροζέ Βιτράκ -έργο - ορόσημο του σουρεαλιστικού κινήματος που πρωτοανέβηκε στην Ελλάδα από τον Κάρολο Κουν κατά την περίοδο 1973-74 στο Τέχνης- παρουσιάζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως ως μουσικό έργο, σε λιμπρέτο και μουσική σύνθεση του Κραουνάκη. Μάλιστα, ο ίδιος αναλαμβάνει και ρόλο πρωταγωνιστή, υποδυόμενος τον Βίκτωρ, ένα 9χρονο παιδί-θαύμα, που μέσα σε μια νύχτα θα αποκαλύψει τη σκληρή εικόνα μιας συμβατικής ζωής, μέσα σε ένα σπίτι και περιβάλλον, στα οποία ασφυκτιά.

Μαζί του επί σκηνής οι: Φωτεινή Μπαξεβάνη (Εσθήρ), Φένια Παπαδόδημα (Αιμιλία, Ιντά ), Γεράσιμος Γεννατάς (Αντουάν ), Χάρη Φλέουρα (Λιλή), Χρήστος Γεροντίδης (Κάρολος), Μαρία Τζάνη (Θηρεσία), Κωνσταντίνος Ευστρατίους (Στρατηγός). Video : Μιχαήλ Μαυρομούστακος.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ