Ένα καταστροφικό ρεσιτάλ πιάνου στο Μέγαρο Μουσικής

thomas-monckton-circo-aereo-the-pianist
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ο Thomas Monckton, μέλος του Circo Aereo, παρουσιάζει το θέαμα «Ο πιανίστας».

Δείτε το βίντεο της παράστασης 

 

Τελειομανής, αγέρωχος, γεμάτος αυτοπεποίθηση ετοιμάζεται να βγει στη σκηνή. Να κατακτήσει το σοβαρό και απαιτητικό κοινό του, και κυρίως το βασιλιά των οργάνων: Το Μεγάλο Πιάνο.

Με κάθε κίνησή του θέλει να προκαλέσει το θαυμασμό, ενώ συγχρόνως αυτοθαυμάζεται. Ξεκινάει προσπαθώντας να ανοίξει πρώτα - πρώτα την αυλαία, που απρόβλεπτα παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα…Αυτή είναι η αρχή μόνο μιας χιονοστιβάδας από εμπόδια που θα μετατρέψουν τη σκηνή σε ένα σουρεαλιστικό πεδίο μάχης, με ό,τι θα μπορούσε να προκύψει – και που τελικά… προκύπτει.

Ο Thomas Monckton, μέλος του Circo Aereo, παρουσιάζει στις 11 και 12 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το θέαμα «Ο πιανίστας». Ένα συναρπαστικό σόλο, που συνδυάζει το θέατρο, τη μουσική με την τέχνη του τσίρκου και των ακροβατικών. Ένα απολύτως καταστροφικό και ανατρεπτικό ρεσιτάλ πιάνου, που έχει παρουσιαστεί με εξαιρετική επιτυχία σε πολλά μέρη του κόσμου και σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ.

Info
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Tηλ 210 7282333.
11 Μαρτίου στις 20.30 και 12 Μαρτίου στις 17.00. Τιμές: Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ: € 6 Πολύτεκνοι, 65+: € 10 Ζώνη Β: € 16 Ζώνη Α: € 25.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ