Η «Annie» επιστρέφει στη σκηνή του West End

miranda-hart

Η Miranda Hart στο ρόλο της Miss Hannigan, της αυστηρής διευθύντριας του ορφανοτροφείου. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Το θρυλικό μιούζικαλ του Broadway ταξιδεύει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και στο Piccadilly Theatre του Λονδίνου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Είναι θαρραλέα. Είναι αισιόδοξη. Είναι η χαρά της ζωής. Κι όμως, η 11χρονη Annie είναι ένα 11χρονο κορίτσι που μεγαλώνει σε κοιτώνα για ορφανά παιδιά, αλλά το πείσμα της δεν την αφήνει να ησυχάσει. Αποφασίζει να αναζητήσει τους αληθινούς γονείς της, όταν ξαφνικά η ζωή της αλλάζει άρδην. Ένας εργασιομανής επιχειρηματίας και υποψήφιος δήμαρχος, ο Oliver Warbucks, την υιοθετεί για προεκλογικούς λόγους.

Η ιστορία του μιούζικαλ του Broadway «Annie» είναι λίγο –πολύ γνωστή. Βασισμένη στο κόμικ «Little Orphan Annie» του Harold Gray, που κυκλοφόρησε το 1924, η μουσικοθεατρική παράσταση έκανε πρεμιέρα το 1977 στο περίφημο θέατρο της Νέας Υόρκης και το 1982 μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον John Huston με τους Albert Finney και Carol Burnett να πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων. Το 2014, έγινε και πάλι ταινία με πρωταγωνίστρια την Cameron Diaz.

Το 2014, το «Annie» ταινία με πρωταγωνίστρια την Cameron Diaz.

Φέτος, η «Annie» επιστρέφει στο West End, όπου πρωτοπαρουσιάστηκε το 1978. Θα κάνει πρεμιέρα 23 Μαΐου στο Piccadilly Theatre του Λονδίνου, σε σκηνοθεσία Νikolai Foster και την Miranda Hart στο ρόλο της Miss Hannigan, της αυστηρής διευθύντριας του ορφανοτροφείου. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τη μικρή Annie.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017