«3ο Στούντιο Συγγραφής Θεατρικού Έργου» από το Εθνικό Θέατρο

suggrafi-theatrikou-ergou-ethniko-theatro
ΤΡΙΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Πρόσκληση σε νέους υποψήφιους συγγραφείς έως 35 ετών για την επόμενη θεατρική περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Τη διεξαγωγή του «3ου Στούντιο Θεατρικής Συγγραφής», που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη θεατρική περίοδο (2017-2018) ανακοινώνει το Εθνικό Θέατρο. Το Στούντιο, το οποίο θα έχει διάρκεια 8 μηνών (Νοέμβριος 2017-Ιούνιος 2018), απευθύνεται σε νέους υποψήφιους συγγραφείς έως 35 ετών, που θέλουν να διερευνήσουν και να διευρύνουν την ικανότητά τους στη θεατρική γραφή.

Εκτός από τους συγγραφείς, στη διαδικασία θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες και ηθοποιοί του Εθνικού Θεάτρου, συνεχίζοντας το επιτυχημένο μοντέλο που δοκιμάστηκε την προηγούμενη περίοδο. Θα συμμετάσχουν επίσης, ως εξωτερικοί συνεργάτες, προσκεκλημένοι από το χώρο του θεάτρου αλλά και γενικότερα από τομείς της τέχνης και των γραμμάτων.

Λόγω της ιδιαίτερης μορφής του Στούντιο, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Στο πλαίσιο της έγκαιρης και εύρυθμης προετοιμασίας του, το Εθνικό Θέατρο καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], μέχρι τις 31/3/2017, καταθέτοντας ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017