Ακρόαση για την «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» των Χειλάκη – Δούνια

tartoufos-aimilios-xeilakis

Στο μεταξύ, οι Αιμίλιος Χειλάκης και Μανώλης Δούνιας συνεχίζουν την παράσταση «Ταρτούφος ή Οι Απατεώνες».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Οι δύο δημιουργοί αναζητούν γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς για τη στελέχωση του Χορού της καλοκαιρινής περιοδείας τους με την ευριπίδεια τραγωδία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Με την «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» θα οργώσουν την Ελλάδα το καλοκαίρι ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας. Οι δυο τους θα σκηνοθετήσουν την ευριπίδεια τραγωδία, σε μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη. Επί σκηνής, θα δούμε τον Χειλάκη, μαζί με την Αθηνά Μαξίμου και τη Λένα Παπαληγούρα.

Για τις ανάγκες της παράστασης και της στελέχωσης του Χορού, οι δύο σκηνοθέτες θα πραγματοποιήσουν ακρόαση, καλώντας γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών έως 35 ετών με καλή φυσική κατάσταση και φωνητικές ικανότητες να στείλουν βιογραφικό με φωτογραφία στο [email protected]. Η επιλογή για την ακρόαση που θα ακολουθήσει θα γίνει με βάση τα βιογραφικά. Αποστολή βιογραφικών έως 01/03/2017.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο οι Αιμίλιος Χειλάκης και Μανώλης Δούνιας παρουσιάζουν στο Θέατρο Τζένη Καρέζη την παράσταση «Ταρτούφος ή Οι Απατεώνες». Στις 24, 25 και 26 Μαρτίου θα την παρουσιάσουν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017