Πόσο έτοιμος είσαι να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη;

kathreptes
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

«Οι Καθρέφτες ΙΙ» των Άννας Τσεσμελή και Δημήτρη Π. Μποσκαΐνου στο Βασιλικό Θέατρο του ΚΘΒΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Έρχεται κάποτε η στιγμή που ο καθένας από εμάς πρέπει να κοιτάξει στον καθρέφτη του και να αντιμετωπίσει το είδωλό του. Πόσο έτοιμοι είμαστε όμως να το αντιμετωπίσουμε; Και τι γίνεται με τις σκιές των άλλων που θαμπώνουν την εικόνα;

Ερωτήματα στα οποία επιχειρεί να δώσει απάντηση η παράσταση «Οι Καθρέφτες ΙΙ», που θα παρουσιαστεί στις 13 Μαρτίου στο Βασιλικό Θέατρο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Το έργο των Άννας Τσεσμελή και Δημήτρη Π. Μποσκαΐνου θα φωτίσει με τρόπο γοητευτικό και μαγικό συνάμα όσα ηθελημένα ή αθέλητα η μνήμη σπρώχνει προς τη λήθη.

Όσο πιο κοντά πλησιάζει κανείς τον καθρέφτη του τόσο πιο επικίνδυνο και τολμηρό είναι. Μέσα από μια οδυνηρή διαδικασία οι τρεις ήρωες θα φτάσουν στη λύτρωση. Είναι πια αρκετά δυνατοί για να πετάξουν από πάνω τους όσα «παραμορφώνουν» το είδωλό τους.

Σκηνικά - Κοστούμια: Αθανάσιος Κολαλάς. Σημείωση Καλλιτεχνικής Διανομής: Τεχνική επιμέλεια | Παναγιώτης Κουντουράς. Συμπαραγωγή: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και Εταιρείας Παραγωγής «ΟΜΑ».

Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Σύνδεσμο Φίλων Ιδρύματος «Άγιος Παντελεήμων» «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ».

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017