Οι «Τρεις αδελφές» ετοιμάζουν βαλίτσες για Ρωσία

treis-adelfes
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Η επιτυχημένη παράσταση του Δημήτρη Μυλωνά και της Εταιρείας Θεάτρου Εν Δράσει πάνω στο ομώνυμο έργο του Τσέχωφ θα συμμετάσχει τον Μάιο στο Melikhovskaya Vesna (Spring in Melikhovo) International Theatre Festival.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Έχοντας λάβει παρατάσεις επί παρατάσεων στο Θέατρο ΤempusVerum Εν Αθήναις, όπου παρουσιάζονται από την Εταιρεία Θεάτρου Εν Δράσει, οι «Τρεις αδελφές» δια χειρός Δημήτρη Μυλωνά ετοιμάζονται να ανοίξουν τα φτερά τους στο εκτός ελληνικών συνόρων.

Το τσεχωφικό έργο θα παρουσιαστεί στη Ρωσία και στο Melikhovskaya Vesna (Spring in Melikhovo) International Theatre Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως 27 Μαΐου, στο Μελίχοβο. Πρόκειται για ένα σημαντικό διεθνές φεστιβάλ, με αντικείμενο αποκλειστικά παραστάσεις που βασίζονται στα θεατρικά έργα του Ρώσου δραματουργού Άντον Τσέχωφ. Το φεστιβάλ έχει γίνει θεσμός και πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1997 με κεντρικό φορέα το AICMR State Literary-Memorial Museum-Reserve of A. P. Chekhov Melikhovo, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας.

Η Εταιρεία Θεάτρου Εν Δράσει θα είναι ο πρώτος θίασος από την Ελλάδα που δέχεται πρόσκληση από το φεστιβάλ για να παρουσιάσει τη δουλειά του και θα παραμείνει και τις πέντε μέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ προκειμένου, εκτός από την παράσταση που θα δώσει, να παρακολουθήσει τις παραγωγές των υπόλοιπων συμμετοχών, καθώς επίσης να λάβει μέρος στα σεμινάρια και τα εργαστήρια που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης.