Πρώτες φωτογραφίες από το «Ρίτα & Ντύλαν & Φαίδρος & Φάμκε» στο Σύγχρονο Θέατρο

sugxrono-theatro4
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ο Γρηγόρης Χατζάκης διασκευάζει και σκηνοθετεί το νέο, ακυκλοφόρητο έργο του Αύγουστου Κορτώ.

Ο Ντύλαν είναι ένας τριαντάρης χωρίς όνειρα που ζει ράθυμα την καθημερινή ρουτίνα της δουλειάς και της επιστροφής στη γκαρσονιέρα του.

Η Ρίτα είναι μία τριαντάρα που έχει εγκαταλείψει τις όποιες φιλοδοξίες της και ζει μόνο μέσω του προφίλ της με τους δεκάδες χιλιάδες followers που θαυμάζουν τις χαριτωμένες πόζες της.

Η Φάμκε είναι η μητέρα του Ντύλαν η οποία διατείνεται πως είχε ερωτική σχέση με τον Μπομπ Ντύλαν, εξού και το όνομα του γιου της. Ζει μόνη μετά το θάνατο του άντρα της. Τελευταία, άρχισε να επικοινωνεί με έναν πνευματιστή ο οποίος την έχει πείσει πως ο άντρας της μετεμψυχώθηκε στον φίκο που έχει στο μπαλκόνι της.

Ο Φαίδρος είναι αυτός ο πνευματιστής... που μέσω διαδικτύου, κάνει χρυσές δουλειές “επικοινωνώντας” με πνεύματα, στοιχειά, νεράιδες και μοναχικές γυναίκες.

Και οι τέσσερις είναι οι ήρωες του νέου ακυκλοφόρητου έργου του Αύγουστου Κορτώ, μία μεταμοντέρνα κομεντί που αφορά τον έρωτα στα χρόνια του διαδικτύου. Το «Ρίτα & Ντύλαν & Φαίδρος & Φάμκε». Θα παρουσιαστεί από 20 Απριλίου στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Χατζάκη.

Ερμηνεύουν (αλφαβητικά): Χάρης Ασημακόπουλος Χρήστος Καπενής Στεφανία Κριεζή Βαλέρια Χριστοδουλίδου.

Διασκευή: Γρηγόρης Χατζάκης, Χρήστος Καπενής, Στεφανία Κριεζή. Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Χατζάκης. Σκηνικά: Ζωή Αρβανίτη. Φωτισμοί: Ελίζα Αλεξανδροπούλου. Μουσική: Βύρων Κατρίτσης. Βοηθός σκηνοθέτη: Άννα Κολιοφώτη. Επιμέλεια κίνησης: Μαργαρίτα Τρίκα. Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης.

Σημειώνεται ότι ο Γρηγόρης Χατζάκης παρουσιάζει αυτή την περίοδο την «Φανταστικότητα» στο Πόλη Θέατρο και την παιδική παράσταση «Ο βασιλιάς Ύπνος» στο Σύγχρονο Θέατρο, ενώ η «Κατερίνα» του Αύγουστου Κορτώ συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ