«Ζορμπάς»: Η καλοκαιρινή περιοδεία του Σταμάτη Φασουλή

fasoulis
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Θα μεταφέρει στη σκηνή το μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη, σε διασκευή των Ρέππα – Παπαθανασίου και με τον Γρηγόρη Βαλτινό στον ομώνυμο ρόλο.

Με τις παραστάσεις της «Νίκης» να συνεχίζονται στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου, ο Σταμάτης Φασουλής έχει ήδη στα σκαριά την καλοκαιρινή του παράσταση. Εκείνη με την οποία θα «οργώσει» την Ελλάδα τους θερινούς μήνες.

Πρόκειται για τη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος του Νίκου Καζαντζάκη «Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», το οποίο θα παρουσιάσει υπό τον τίτλο «Ζορμπάς», σε διασκευή των Ρέππα – Παπαθανασίου, με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, σε χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου και σε παραγωγή θεατρικές επιχειρήσεις Αφοί Τάγαρη. Τον ομώνυμο ρόλο θα ερμηνεύσει ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης διοργανώνει ακρόαση για το έργο «Ζορμπάς», καλώντας άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας από 25 έως 35 ετών να παρουσιάσουν ένα μονόλογο της αρεσκείας τους και ένα τραγούδι. Η ευχέρεια σε παραδοσιακούς χορούς θα προσμετρηθεί θετικά. Υποβολή βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία και στοιχεία επικοινωνίας, έως το Σάββατο 18 Μαρτίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].