To La La Land έρχεται στην Αθήνα - Κερδίστε προσκλήσεις

sebastian-ryan-gosling-and-mia-emma-stone-in-la-la-land-photo-credit-dale-robinette Dale Robinette
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το οσκαρικό μιούζικαλ με τους Έμμα Στόουν και Ράιαν Γκόσλινγκ μεταφέρθηκε στο σανίδι, περιόδευσε ανά τον κόσμο και τώρα έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εξασφαλίσαμε για εσάς δύο διπλές προσκλήσεις.

Δείτε το trailer της παράστασης

Με 6 Όσκαρ στις αποσκευές του, το πολυσυζητημένο μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ «La La Land» με τους Έμμα Στόουν και Ράιαν Γκόσλινγκ μεταφέρθηκε στο σανίδι και έγινε μουσική παράσταση. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, κάνει στάσεις σε Αθήνα (8 και 9 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall) και Θεσσαλονίκη (10 Σεπτεμβρίου στο PAOK SPORTS ARENA στη Θεσσαλονίκη).

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του clickatlife.gr μέσω Facebook και κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, στο Gazi Music Hall στην Αθήνα. 

Στο «La La Land - live in concert», που ξεκίνησε παγκόσμια περιοδεία τον Μάιο από το Hollywood Bowl του Λος Άντζελες, 100μελή ζωντανή ορχήστρα, χορωδία και jazz ensemble ερμηνεύει ζωντανά το βραβευμένο με χρυσό αγαλματίδιο soundtrack του φιλμ δια χειρός Τζάστιν Χούρβιτς.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Θυμίζουμε την υπόθεση της ταινίας: Η Μία (με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου βραβεύτηκε για την ερμηνεία της η Έμα Στόουν) είναι μία ηθοποιός που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα στο Χόλιγουντ και ο Σεμπάστιαν (Ράιαν Γκόσλινγκ), ένας μουσικός που λατρεύει τη τζαζ. Οι δυο τους συναντιούνται τυχαία, ερωτεύονται και εμπνέουν ο ένας τον άλλον να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής του με κάθε κόστος. «Για μένα, ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που με γέμιζε χαρά καθώς γύριζα την ταινία ήταν τα πλάνα που είχαν ζωντανή μουσική: έφερνα εκατοντάδες καταπληκτικούς μουσικούς που έπαιζαν ταυτόχρονα με τις τεχνικολόρ εικόνες φέρνοντας στη ζωή τις συνθέσεις του Τζάστιν», έχει πει ο Σαζέλ.

Dale Robinette
Ιnfo
Στην Αθήνα, την Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, στο Gazi Music Hall, στις 21:00
Στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, PAOK SPORTS ARENA

Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη ζώνη: 60 ευρώ. Α ζώνη: 50 ευρώ. Β ζώνη: 40 ευρώ. Γ ζώνη: 30 ευρώ. Δ ζώνη: 20 & 15 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 19 Απριλίου  στις 11.00 στο www.viva.gr, στα καταστήματα Seven Spots, Media Markt, Reload, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία και σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της Viva. Παραγωγή: People Entertainment Group.